Seminar Digitaliseren Inkomende facturen

Inkomende facturen digitaliseren biedt tal van voordelen zoals efficiënter werken en tijd en kosten besparen. Veel organisaties hebben de keuze al gemaakt, maar toch zijn er nog voldoende bedrijven, die de keuze voor zich uit hebben geschoven. Meestal is het aantal inkoopfacturen dat op jaarbasis wordt verwerkt een argument om te twijfelen. Echter, of het nu om kleine of grote aantallen gaat, het automatiseren van dit proces is altijd efficiënter en kostenbesparend. De technieken van tegenwoordig maken handmatig boeken ouderwets!

5 belangrijke voordelen zijn:

  • Tijdswinst door een snellere verwerking middels OCR herkenning;
  • inkoopfacturen snel archiveren en opzoeken;
  • nooit meer facturen kwijt;
  • efficiënt en volledig grip op het proces van boeking, fiattering tot betaling;
  • inzicht in waar inkoopfacturen zich bevinden in de organisatie.

ComputerPlan verzorgt in juni een seminar voor iedereen die nieuwsgierig is hoe uw verwerkingsproces van inkomende facturen kunt optimaliseren met onze oplossing ScanSys ImageCapture. Door verschillende malen te plannen willen we de groep klein houden zodat u goed kunt overleggen.

Tijdens deze sessie zullen wij versie 6.9 van Scan Sys ImageCapture tonen, waarmee wij dit proces automatiseren. Als u nog gebruik maakt van een oudere versie of andere software, dan bent u ook van harte welkom om de noviteiten, zoals ‘Robot Accounting’ te aanschouwen. De robotfunctionaliteit maakt het mogelijk om facturen zonder menselijke interactie te boeken.

De locatie is bij ComputerPlan aan de Kleveringweg 4 te Delft.

Meldt u aan voor dit evenement via onderstaand aanmeldformulier.

Dit evenement is reeds geweest, inschrijven is niet meer mogelijk.