Seminar “Innovatieve Apps” om uw klanten beter te bedienen

Voor bedrijven die als groothandel hun markt zien veranderen organiseert ComputerPlan in samenwerking met de firma Optimizers een seminar. Wij hebben voor u een sessie samengesteld waarin u, naast concrete oplossingen, ook geïnspireerd zult raken door nieuwe technieken die voor onze Exact gebruikers beschikbaar zijn. Wij tonen u oplossingen waarmee u uw klant sneller en vooral beter kunt bedienen.

App4Sales
Met deze mobiele sales applicatie is het eenvoudig om nieuwe klanten te registreren, artikelen aan een order toe te voegen en een klant direct op de iPad te laten ondertekenen. Gemakkelijk en tijdbesparend.

Wanneer u op een beurs, in een showroom of op locatie bent wilt u een verkooporder snel kunnen afronden. Met App4Sales, direct gekoppeld aan Exact Globe, bent u in staat direct offertes of orders aan te maken. Ook is App4Sales een prima manier om balieverkopen te registreren en geeft u direct inzicht in voorraad-, factuur- en orderhistorie.

Portal4Sales
De real-time koppeling met uw Exact Globe zorgt voor actuele informatie welke op elk moment opgevraagd kan worden. Portal4Sales zorgt voor de real-time koppeling en geeft informatie over voorraad, klant specifieke prijzen en orderhistorie. Uw klanten kunnen, al dan niet op een mobiele device, inloggen en eenvoudig producten bij u bestellen. Portal4Sales is volledig SaaS (software as a Service) en er hoeft dus geen software geïnstalleerd te worden. Deze oplossing ondersteund meerdere talen.

Datum en locatie
Het seminar wordt gehouden bij ComputerPlan op de Kleveringweg 4 te Delft. Op donderdag 28 september 2017 heeft u de keuze uit de ochtend- of de middagsessie. De ochtendsessie is van 10:00 uur tot 12:00 uur en de middagsessie van 14:00 uur tot 16:00 uur.

HeerMevrouw

Voor welke datum wilt u aanmelden: