Werkplek- en serverbeheer op locatie

ComputerPlan werkplek- en serverbeheer betekent dat u er op kunt vertrouwen dat werkplekken en servers in goede staat verkeren. Wij ontzorgen uw ICT op locatie tegen zeer aansprekende tarieven.

Beheer is niet alleen het oplossen van storingen maar ook uitvoeren van verzoeken zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, installeren van nieuwe software en het aanpassen van instellingen zodat ze optimaal aansluiten bij de ICT behoeftes van uw bedrijf.

Beheer

Veel van onze klanten (met of zonder eigen ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde systeembeheerders. Remote is veel mogelijk maar steeds meer van onze klanten kiezen daarnaast voor een systeembeheerder van ComputerPlan die u periodiek op locatie komt ondersteunen met het optimaal houden van uw ICT middelen.

Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende systeembeheerder van ComputerPlan een belangrijk middel om de kennis en ervaring van de eigen ICT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste systeembeheerder van ComputerPlan aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.

Belangrijkste voordelen:

  • 35 jaar ervaring op ICT gebied
  • Dagelijkse Antivirus en backup controle
  • Automatische installatie van de belangrijkste updates
  • Belangrijkste hardware wordt continue bewaakt
  • Storingen en verzoeken worden direct opgepakt
  • Een goed werkende ICT omgeving verhoogt de productiviteit

Spreekt dit u aan? Graag komen wij met u in contact om onze ervaringen met u te delen. U kunt ons bereiken via 015-279 89 99 of stel uw vraag via ons aanmeldformulier.