Versnel bedrijfsprocessen met automatisering

Medewerkers besteden gemiddeld 20% van hun werkweek aan samenwerking met andere collega’s. Deze bedrijfsprocessen zijn vaak gebonden aan de regels en mogelijkheden van het softwarepakket, terwijl je deze graag op maat wil maken voor jouw organisatie.

Business Process Management (BPM) helpt organisaties om bedrijfsprocessen ‘op maat’ te automatiseren door middel van workflows, uitbreiding van velden/entiteiten, het automatisch aanmaken van taken en het corrigeren van databasewaarden. 

Meer weten over BPM? Neem dan contact op met één van onze experts. 

Automatiseer bedrijfsprocessen via workflows
Breid software uit met extra functionaliteit
Leg gegevens vast die normaal niet in je ERP-systeem ‘passen’
Laat verschillende softwarepakketten samenwerken

Bedrijfsprocessen verder automatiseren

Manage werkstromen

Maak bedrijfsprocessen transparant aan de hand van werkstromen. Start met effectief samenwerken door afdelingen samen de processen af te laten ronden.

Stroomlijn software en taken

Sluit bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan. Stroomlijn verder door geautomatiseerde taken op te stellen tussen verschillende softwarepakketten.

Software uitbreiden

Haal meer uit de software door extra functionaliteiten toe te voegen. Gebruik bouwstenen die jouw organisatie verder brengen.

Download icoon

Verlies geen tijd aan onnodige handelingen. Ontdek hoe je bedrijfsprocessen verder kunt automatiseren.

Download de brochure

Onze Business Process Management oplossingen

Exact Synergy

Exact Synergy

Exact Synergy brengt relaties, contactpersonen, werknemers, documenten en projecten bij elkaar met workflows als de verbindende factor. Binnen Exact Synergy zet je een workflow in om bedrijfsprocessen op te knippen in verschillende taken, met de vrijheid om deze op maat te maken voor jouw organisatie. 

Ontdek Exact Synergy
Orbis Taskcentre

Orbis Taskcentre

Orbis TaskCentre automatiseert processen die uniek zijn voor jouw organisatie. De software van Orbis laat verschillende softwarepakketten met elkaar samenwerken aan de hand van triggers. De trigger kan bijvoorbeeld het aanmaken van een nieuwe order zijn in het ene softwarepakket, om vervolgens een e-mail te laten versturen via andere software. Orbis TaskCentre geeft je eindeloze mogelijkheden om bedrijfsprocessen verder te automatiseren.

Ontdek Orbis TaskCentre
Eddon: Bouwstenen op Exact Synergy

Eddon: Bouwstenen op Exact Synergy

Breid de functionaliteiten van Exact Synergy uit met de standaard bouwstenen van Eddon. De Solution Builder bouwsteen geeft je de vrijheid om entiteiten, vrije velden, knoppen en inrichting binnen Exact Synergy aan te passen naar jouw situatie. Dit kan terwijl de Trigger and Validation Manager automatische acties uitvoert op basis van ingestelde triggers.

Ontdek Eddon

Deel je plannen

Van plan om bedrijfsprocessen verder te automatiseren met Business Process Management? Deel je plannen met één van onze experts, we denken graag met je mee over je uitdagingen!

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl

 

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.