Stroomlijn taken en workflows

In de ideale situatie sluiten alle bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan, met bedrijfssoftware als de drijvende kracht. Met de ultramoderne Business Process Management (BPM) software van Orbis Taskcentre ben je in staat om bedrijfsprocessen te stroomlijnen door geautomatiseerde taken samen te stellen op bestaande databases tussen verschillende softwarepakketten.

Meer weten over Orbis TaskCentre? Neem contact op met één van onze experts!

Bewaak, controleer en automatiseer bedrijfsprocessen
Bouw de software uit aan de hand van standaard taken
Maak koppelingen tussen verschillende softwarepakketten

Automatiseer bedrijfssoftware met extra taken

Extra taken en tools

Met Orbis TaskCentre definieer je 'taken' die met behulp van 'tools' worden opgebouwd. Op deze manier kunnen verschillende applicaties met elkaar communiceren en samen de gedefinieerde taak uitvoeren.

Optimaliseer je bedrijfssoftware

Automatiseer bestaande applicaties zo ver als nodig is. Of het nu de ERP, CRM, HRM of andere applicatie is, met Orbis TaskCentre stem je deze applicaties volledig af op je eigen businessrules en bedrijfsprocessen.

Integratie met Exact Software

Orbis roept via de Exact Integration Tool functionaliteiten binnen Exact aan. Dit houdt in dat je processen binnen Exact kan aansturen vanuit andere omgevingen of zelfs volledig kunt automatiseren.

Automatiseer je bedrijfsprocessen

Met Orbis TaskCentre stem je deze applicaties volledig af op de businessrules en bedrijfsprocessen. Door eigen 'taken' te definiëren met behulp van 'tools' worden bouw je bedrijfsprocessen binnen één of meerdere softwarepakketten op. Op deze manier kunnen verschillende applicaties met elkaar communiceren en samen de gedefinieerde taak uitvoeren. Denk aan het versturen van een betalingsherinnering wanneer een factuur vervallen is of een automatische kredietcheck voor alle nieuwe klanten; de mogelijkheden met Orbis zijn eindeloos.

Exact Integration Tools in Orbis TaskCentre

Integratie met Exact Software

Orbis TaskCentre werkt perfect samen met de software van Exact. De Exact Integration Tools roepen de functionaliteiten binnen Exact aan,  dit houdt in dat je processen binnen Exact kan aansturen vanuit andere omgevingen of zelfs volledig kunt automatiseren. Daarmee krijg je de mogelijkheid om bijvoorbeeld een nieuw aangemaakte relatie een e-mail te versturen via een extern e-mailprogramma. Met Orbis TaskCentre krijg je eindeloos veel mogelijkheden om de bedrijfsprocessen binnen Exact Globe of Exact Synergy verder te automatiseren.

Deel je plannen

Van plan om bedrijfssoftware verder te automatiseren met Orbis TaskCentre? Advies nodig of een second opinion? Vul het formulier in om in contact te komen met één van onze experts, zij helpen je graag om het meeste uit je bedrijfssoftware te halen. 

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl