Snelle en nauwkeurige inkoopprocessen

Het afhandelen en verwerken van inkoopfacturen kost veel tijd om nauwkeurig uit te voeren. Organisaties verliezen daardoor de grip op de inkomende documentenstroom binnen het inkoopproces. Door scan-en-herken of purchase-to-pay software te koppelen aan Exact Software lees je digitale- en papieren inkoopfacturen automatisch in om snel en nauwkeurig te verwerken.

Meer weten over inkoopprocessen? Neem contact op met één van onze experts!

Scan digitale en papieren inkoopfacturen
Automatische herkenning van boekingsgegevens
Boek automatisch in de juiste administratie
Laat inkoopfacturen fiatteren

Grip op inkoopprocessen

Scan en herken

Verwerk papieren- en digitale inkoopfacturen direct in de juiste administratie door automatisch in te scannen en de factuurgegevens te laten herkennen.

Purchase-to-pay

Automatiseer bestellingen, scan en herken facturen, manage al de contracten en verantwoordt zakelijke uitgaven via onkostendeclaraties.

Workflow

Handel al de inkoopprocessen via workflows af om al de stakeholders bij het proces te betrekken en inzicht te geven in de te nemen stappen.

Onze inkoop oplossingen

Scan en herken via Scan Sys ImageCapture

Scan en herken via Scan Sys ImageCapture

ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact Globe en geeft administrateurs een krachtige oplossing om gemakkelijk en snel alle facturen digitaal te verwerken.

Ontdek Scan Sys ImageCapture
ProActive Spend Cloud

ProActive Spend Cloud

Met modules voor inkooporders, factuurverwerking, contractmanagement, kas & pas en onkostendeclaraties brengt de Spend Cloud al je zakelijke uitgaven naar één omgeving. In de Spend Cloud doe je het voorwerk om financiële data actueel en correct in Exact Software te krijgen.

Ontdek de ProActive Spend Cloud
Exact Purchase-to-pay

Exact Purchase-to-pay

Met Exact Purchase to Pay krijg je controle over alle uitgaven van je organisatie. Beheers uitgaven met een proactief goedkeuringsproces, verbeter compliance met een inkoop workflow en verhoog je marges door een beter inzicht in je kosten. Relatief kleine kostenbesparingen kunnen in de loop van de tijd aanzienlijk zakelijk voordeel opleveren en bijdragen aan een betere bedrijfswinst.

Ontdek de Exact Purchase to pay

Deel je plannen over inkoopprocessen

Van plan om inkoopprocessen te automatiseren met scan en herken of purchase to pay? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies hoe je onze inkoopoplossingen kunt inzetten voor jouw organisatie. 

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl