Inkopen met Exact Purchase to Pay

Het nauwkeurig verwerken van inkoopprocessen kost veel tijd, terwijl digitalisering de workload steeds groter maakt. Al deze processen leveren administratief handmatig werk op. Met Exact Purchase to Pay automatiseer je al de inkoopprocessen via automatische factuurverwerking, inkoop- en bestel workflows, contractmanagement en verkrijg je realtime inzicht in processen.

Meer weten over Exact Purchase to Pay? Neem contact op met één van onze experts!

Inzicht door uitgaven proactief te analyseren
Snelle maandafsluiting door aansluiting met het inkoopproces
Betrek alle stakeholders in het goedkeuringsproces

Processen binnen Exact Purchase to Pay

Automatiseer factuurverwerking

Automatiseer de volledige factuurverwerking, vanaf ontvangst tot de betaalbaarstelling. De elektronische facturen zijn aan te leveren in XML of Excel.

Overzichtelijk contractmanagement

Met contractmanagement leg je alle soorten contracten vast in één overzicht. Met contracten als basis zijn deze de basis van je inkoop- en bestelproces.

Procurement

Ondersteuning op het inkoop- en bestelproces voor iedere productgroep. Dat gebeurt vanaf de aanvraag tot en met het controleren en betaalbaar stellen van de factuur. 

Download icoon

Automatiseer inkoopprocessen van inkoop tot betaling. Ontdek Exact Purchase to Pay.

Download de brochure

 

Automatiseer de factuurverwerking

Automatiseer de verwerking van je inkoopfacturen volledig met Exact Purchase to Pay. Met geavanceerde scan- en herkenningstechnologie zoekt de software naar de bijbehorende inkooporder en ontvangstbewijzen, en vergelijkt dit met de factuurinformatie. Na het grondige matchingproces, en de afhandeling van de verschillen, komt de factuurinformatie als journaalpost in je financiële administratie terecht.

 

Inkoopprocessen via workflow

Door de fiatteringsstructuur en controles op autorisaties en budgetten, zorgt Exact Purchase to Pay ervoor dat niemand ongeoorloofde verplichtingen aangaat. Via een beveiligde verbinding gaan bestellingen naar gecontracteerde leveranciers. De order, inclusief ontvangst, acceptatie en betaalbaarstelling, wordt vervolgens volledig elektronisch afgehandeld.

Deel je plannen met Purchase to Pay

Van plan om inkoop of purchase to pay software in te zetten voor jouw organisatie? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies om je de beste Exact Software-ervaring te bieden, net als meer dan 500 van onze tevreden klanten.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl