Geef betekenis aan cijfers uit je bedrijfssoftware

Organisaties genereren eindeloze stromen cijfers en data in hun bedrijfssoftware. De uitdaging is om deze cijfers en data betekenis te geven. Rapportage en Business Intelligence (BI) tools visualiseren data in overzichtelijke dashboards en geven eindeloze mogelijkheden om te analyseren. Leer van cijfers en data om onderbouwde beslissingen te maken.  

Met onze rapportage en BI-oplossingen zet je CRM-, HRM-finance-, project en sales gerelateerde cijfers om in betekenisvolle dashboards. Dit doen we door interne- en waar nodig externe data te combineren zodat jij inzicht krijgt in de trends en ontwikkelingen binnen én buiten de organisatie. Meer weten over Rapportage & BI? Neem dan contact op met één van onze experts. 

Neem beslissingen op basis van realtime cijfers en data
Genereer automatische rapportages in één klik
Gepersonaliseerd dashboard voor jouw situatie
Combineer meerdere databronnen

Leer van je eigen cijfers en data

Overzichtelijke dashboards 

Dashboards geven je in één overzicht de inzichten die je nodig hebt. Door standaard of gepersonaliseerde dashboards krijgt elk niveau de informatie die zij nodig hebben.

Business Intelligence (BI)

Gebruik BI om continu data te verzamelen, registreren en analyseren om de daaruit volgende inzichten te gebruiken om processen te verbeteren.

Realtime analyse van gegevens

Rapporteer op database-niveau om snel en in één klik op de hoogte te zijn van de laatste commerciële, financiële of bedrijfsspecifieke KPI's. 

Download icoon

Iedere organisatie heeft eigen behoeften. Ontdek de verschillende Business- of Operational Intelligence tools en mogelijkheden.

Download de whitepaper

Onze rapportage technologieën 

Sumatra Software: realtime rapportage op Exact Software

Sumatra Software: realtime rapportage op Exact Software

De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards direct uit Exact Software. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de balans of de winst- en verliesrekening, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra biedt een kant- en klare rapportageoplossing om managers en medewerkers te voorzien van de informatie die zij nodig hebben.

Ontdek Sumatra Software
Power BI: Microsoft rapportage software

Power BI: Microsoft rapportage software

Met Power BI transformeer je bedrijfsgegevens in fraaie visuals die je kunt verzamelen en ordenen, zodat jij je kan richten op wat er echt belangrijk is. Door je data te analyseren weet je altijd wat er speelt, spot je de nieuwe trends en til je het bedrijf naar een hoger niveau. Maak verbinding met honderden gegevensbronnen om je data tot leven te laten komen. Combineer data uit je ERP of CRM met andere bronnen om alles in één overzicht te hebben met Power BI.

Ontdek Power BI
Qlik Sense: Business Intelligence

Qlik Sense: Business Intelligence

Met de software van Qlik Sense heb je altijd inzicht in de belangrijkste gegevens en maak je analyses op maat. Aan de hand van overzichtelijke visualisaties, rapportages en dashboards kan je de belangrijkste vragen binnen je bedrijf gemakkelijk beantwoorden. Deze intelligente software sluit naadloos aan op de informatiebehoefte van zowel de manager als medewerker en maakt al je data op maat.

Ontdek Qlik Sense

Klantverhalen

"Met één druk op de knop beschik ik over de meest recente cijfers om te presenteren in onze wekelijke managementvergadering. De rapportages uit Sumatra durf ik zo aan iedereen te presenteren."

"Sumatra zorgt ervoor dat wij in alle essentiële onderdelen een thermometer kunnen steken om de drivers van onze organisatie inzichtelijk te maken."

"Wij zitten elke dag in Sumatra, want daar zien we de rapportages die op maat voor ons zijn gemaakt. Het kost mij nu slechts anderhalf uur om de rapportages op te leveren voor het einde van de maand."

Deel je plannen met Rapportage & BI

Van plan om cijfers inzichtelijk te maken via Rapportage & BI? Deel je plannen met één van onze experts. Zij geven je graag advies hoe je Rapportage & BI tools kunt inzetten binnen jouw bedrijfsprocessen. 

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl