Realtime rapportage op Exact Software

Binnen Exact Globe en Exact Synergy sla je allerlei soorten data op, van financiële cijfers tot aantallen relaties. Om deze data zelf te verzamelen en overzichtelijk te maken kost het je uren om verschillende Excel-sheets of spilanalyses aan elkaar te knopen. De rapportage software van Sumatra haalt deze cijfers realtime voor je uit Exact en toont deze in overzichtelijke rapportages en dashboards. 

Meer weten over Sumatra Rapportage Software? Neem contact op met één van onze experts!

Realtime inzicht in cijfers uit Exact Globe en Synergy
Standaard of gepersonaliseerde dashboards
Doorzoomen op onderliggende cijfers in de rapportage

Rapporteer direct op informatie uit Exact Software

Ontdek onderliggende informatie

Sumatra rapporteert direct op de database uit Exact, waardoor je op informatie uit een dashboard kunt doorklikken om te zien hoe deze is opgebouwd. 

Integreer rapportages binnen Exact Synergy

De rapportages uit Sumatra zijn door middel van Sumatra Fusion te integreren in Exact Synergy. Hierdoor hoef je de software niet te verlaten om up-to-date te zijn. 

Standaard dashboards per proces

Sumatra biedt diverse standaard dashboards gericht op sales, cashflow, budget, omzet en logistieke analyse. Deze kun je gratis downloaden en implementeren binnen de software. 

Geef medewerkers inzicht

Niet iedere medewerker heeft toegang tot de software van Exact. Sumatra ontsluit de informatie uit Exact en maakt deze voor iedere medewerker online beschikbaar. 

Integreer rapportages in Exact Synergy: Sumatra Fusion

Integreer Sumatra rapportages direct in Exact Synergy met Sumatra Fusion. Hierdoor krijg je rechtstreeks inzicht in de cijfers vanuit de relatie-, artikel of projectkaart binnen Exact Synergy. Deze rapportages laten je in één oogopslag alle informatie uit Exact Synergy en/of Exact Globe zien. Zelfs al werk je met meedere Exact Globe administraties of andere applicaties (met een Microsoft SQL-database) kun je de cijfers met Sumatra Fusion realtime tonen in Exact Synergy. 

Opgenomen webinar: Ontdek Sumatra 2020

In dit opgenomen webinar neemt Martin de Sain van Sumatra je mee in de mogelijkheden van Sumatra 2020:

  • Wat is er nieuw in Sumatra 2020? (voornamelijk op de techniek)
  • Highlights Sumatra 2019
  • Concrete voorbeelden van rapportages

Bekijk het webinar

Ontdek de 6 werkwijzen om het meeste uit je CRM te halen

Deze klanten sturen op Sumatra Rapportage Software:

Klantverhalen

"Met één druk op de knop beschik ik over de meest recente cijfers om te presenteren in onze wekelijke managementvergadering. De rapportages uit Sumatra durf ik zo aan iedereen te presenteren."

"Sumatra zorgt ervoor dat wij in alle essentiële onderdelen een thermometer kunnen steken om de drivers van onze organisatie inzichtelijk te maken."

"Wij zitten elke dag in Sumatra, want daar zien we de rapportages die op maat voor ons zijn gemaakt. Het kost mij nu slechts anderhalf uur om de rapportages op te leveren voor het einde van de maand."

Deel je plannen met Sumatra Rapportage Software

Ben je van plan om Sumatra Rapportage Software in te zetten om uit Exact te rapporteren? Advies nodig of een second opinion? Onze experts helpen je graag om Sumatra zo goed mogelijk in te zetten.

 

   015 279 89 99

   info@computerplan.nl