Advisie neemt ComputerPlan over

Advisie Business Solutions B.V. te Eemnes en ComputerPlan B.V. te Delft zijn toonaangevende partners voor Exact software en Microsoft. Vanaf vandaag bundelen zij hun krachten op de Nederlandse markt voor branchespecifieke IT oplossingen bestaande uit business software, platforms en services in het midden- en kleinbedrijf. Hiermee bedienen beide bedrijven direct meer dan 2500 klanten met 130 medewerkers.

ComputerPlan blijft als vertrouwd en sterk label bestaan. De samenwerking heeft geen gevolgen voor de bestaande medewerkers en de samenstelling van directie en management wordt niet gewijzigd. De komende jaren gaat de aandacht vooral uit naar verregaande synergie van producten, diensten, procedures en kennisdeling.

Advisie neemt ComputerPlan over

Mark de Waard, directeur Advisie: “De acquisitie is voor Advisie een logische stap voor verdere ontwikkeling van ons cloudportfolio, de bedrijven zijn complementair aan elkaar. ComputerPlan heeft hier een goede propositie en een sterke marktpositie, Advisie gaat dit versterken met branchekennis en overige diensten. Kortom, genoeg basis om succesvolle, nieuwe proposities te ontwikkelen voor huidige en toekomstige klanten. We zijn beiden sinds begin jaren ’80 actief in dezelfde branches, de cultuur en de werkwijze zijn vrijwel identiek. Met de acquisitie van ComputerPlan worden beide partijen sterker: in de continuïteit van onze werkzaamheden en zeker ook in het versterken van elkaars portfolio met producten en diensten. Het begrip ‘totaaloplossing’ krijgt met onze samenwerking een sterke, extra lading die volledig aansluit op het motto van Advisie: ‘Van digitale ambitie naar resultaat’.”

Léon Sigo, directeur ComputerPlan, onderstreept de wederzijdse kruisbestuiving: “ComputerPlan beschikt als Gold Partner van Exact én Microsoft over zeer veel ICT expertise in het partnerkanaal. Door de samenwerking met Advisie, Exact Platinum Partner met een eigen development afdeling, ontstaat een samenwerkingsverband met ongekende mogelijkheden voor de digitale transformatie van het Nederlandse midden- en kleinbedrijf. Op het terrein van optimalisatie en digitalisering van bedrijfsprocessen is in Nederland nog veel werk te verrichten. Met de gebundelde expertise van Exact en Microsoft-producten, (o.a. Azure Cloud-platform, Office suite en business intelligence-oplossingen) bieden we nieuwe en bestaande klanten krachtige tools om de komende jaren succes én resultaat te behalen.”

Advisie neemt ComputerPlan over
Advisie neemt ComputerPlan over

Over Advisie

In ruim 35 jaar is Advisie uitgegroeid tot een innovatief IT- en consultancy bedrijf. Zij adviseert bedrijven uit de zorg-, onderwijs-, dienstverlening-, groothandel-, automotive- en productiebranche over de automatisering van financiële en andere primaire processen. Naast advies en implementatie van business software beschikt Advisie over een afdeling development. Zij ontwikkelen software (Advisie Solutions) met een naadloze aansluiting op Exact Software. Advisie is gecertificeerd Exact Platinum Partner en al vele malen uitgeroepen tot Exact Partner van het Jaar. Tevens is Advisie gecertificeerd partner van gerenommeerde leveranciers als Sumatra, Scan Sys, Orbis, Elvy, Transsmart en Optimizers. Met de mix van branchekennis, innovatieve oplossingen, servicegerichte werkwijze, Advisie Solutions en een servicedesk is Advisie uniek in haar dienstverlening. 

Over ComputerPlan

Wij zijn ComputerPlan. Een organisatie die al meer dan 35 jaar energie krijgt van het structureel verder helpen van MKB organisaties. Wil je als onderneming doorgroeien met krachtige ICT of Exact Software? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij geven advies over ICT en Exact Software, implementeren de hard -en software naar wens en maken het compleet met onze in-house support. Wij hebben een prachtige historie met succesvolle, loyale klanten en daar zijn we trots op. 

Advisie neemt ComputerPlan over