Sumatra 2019

Op 19 maart heeft Sumatra haar nieuwste versie: Sumatra 2019 gepresenteerd. In deze versie zijn tientallen optimalisaties doorgevoerd om Sumatra een nieuwe look-and-feel te geven en nog makkelijker werkbaar te maken. In dit blog laten we de belangrijkste aanpassingen in de nieuwe versie zien. 

Ontdek de dark-en light modus van Sumatra 2019

Nieuwe look-and-feel

In Sumatra 2019 krijg je de mogelijkheid om een dark of een light thema te kiezen. De namen zeggen het al, hierdoor krijg je een donkere of lichte achtergrond en worden de grafieken en letters hier automatisch op aangepast. Daarnaast is er meer ruimte gecreëerd tussen de grafieken om een beter overzicht te krijgen. De look-and-feel van Sumatra 2019 is modern, fris en naar wens aan te passen. 

Direct inzicht

In de nieuwe versie is het mogelijk om vaak gebruikte modules vast te pinnen zodat ze na het inloggen direct worden geopend. Het nieuwe hamburger menu in de titel balk zorgt ervoor dat je makkelijk tegels kunt aanpassen. Daarnaast is het mogelijk om een losse tegel aan rapporten toe te voegen om losse data te tonen, denk hierbij aan het aantal openstaande calls of externe data als de Bitcoin koers. Tenslotte kunnen er in de Resource Table eigen tabellen worden gedefinieerd. Hierdoor zijn gebruikers niet meer verbonden aan de data uit het ERP-systeem, maar kunnen zij zelf data in Sumatra zetten.  

Werken in de nieuwe versie?

Enthousiast geworden over de nieuwe versie? Neem contact met ons op voor advies over rapporteren in Sumatra Software. Gebruik je al Sumatra? Neem dan contact op met je accountmanager om de update mogelijkheden te bespreken.

Rapportages op maat met de laatste versie van Sumatra, Sumatra 2019

Lees meer over Sumatra software