Klaar voor de toekomst 

De wereld is veranderd. Met hoogstwaarschijnlijk impact op de manier waarop je werkt. Jouw bedrijfsvoering is afgestemd op de ontwikkelingen en je software is meegegroeid. Werkt iedereen thuis? Of is de organisatie doorgegaan? 
 
Wat je ook hebt moeten doen, het is nu tijd voor de volgende stap. De nieuwe werkvorm wordt de dagelijkse werkvorm. Een toekomst waarbij je je kunt richten op je klanten, dat wat écht belangrijk is. Voor deze focus heb je de juiste informatie nodig. Het juiste inzicht vanuit je data.  Actuele data helpen je bij de uitdagingen van vandaag en je ambities van morgen.  

Rapportagetools vergelijken

We hebben een aantal onderwerpen uitgelicht die interessant voor je kunnen zijn. Zo hebben we een uitgebreide checklist samengesteld waarin we de beste rapportage- en dashboardtools voor het MKB vergelijken. Lees wat de voordelen  zijn van Excel, Crystal Reports, Microsoft SQL Reporting Services, Sumatra, Exact Insights, Qlik, Tableau Business Intelligence en Microsoft Power BI. Wij geloven in de kracht van business en operational intelligence. In dit whitepaper helpen wij jou de juiste tool te vinden die het beste aansluit bij jouw bedrijfsprocessen. Waar heb jij het meeste behoefte aan? Download het whitepaper hier.

Slimmer samenwerken 

Uiteindelijk wil je met je data en verkregen informatie stappen maken. Stappen naar de toekomst. Deze stappen zet je het snelst als je slim samenwerkt. Met je collega’s, leveranciers en boven alles met je klanten. Slim en efficiënt samenwerken brengt je nog meer snelheid in je bedrijfsprocessen. Dit levert tijdswinst op, waardoor je meer met je core business bezig kunt zijn. In ons thema ‘Slimmer samenwerken’ willen wij je inspireren het meest uit deze samenwerking te halen.  

Met deze verschillende thema's bieden wij jou informatie en handvatten om in deze tijd de juiste keuzes te kunnen maken. Om met de juiste data verder te kijken en te focussen op de belangrijke zaken. Jouw klanten. Jouw toekomst.

                     Ontdek meer blogs