APK op Exact Software

Facturatie, budgettering, rapportages en managementinformatie: de financiële administratie is een essentieel onderdeel van een onderneming. Als dit op orde is, heb je altijd inzicht in je financiën en vergroot je de kans op winstgevendheid.

Exact Online of Exact Globe?

Voor kleinere organisaties (minder dan 100 orders per dag) biedt Exact Online een goede standaard oplossing met veel gebruiksgemak. Exact Online is Software-as-a-service (SaaS), waardoor je in de cloud werkt en gegarandeerd bent van automatische back-ups. Deze software sluit je af als maandelijks abonnement en per maand kun je modules aan- of uitschakelen om de software relevant te houden voor jouw processen.

Exact Globe is gericht op het MKB (plus) en biedt uitgebreidere functionaliteiten dan Exact Online. Wil je bijvoorbeeld uitwisseling tussen administraties door middel van Intercompany boekingen of heb je vestigingen in meerdere landen? Dan is Exact Globe het pakket voor jou. Ook is er een zeer uitgebreide integratie met Exel en zijn er uitgebreide rapportage mogelijkheden. Met Exact Globe maak je zelf de keuze of je de software in onze Business Cloud, of in eigen beheer wilt.

Gebruik je het juiste pakket?

We spreken niet voor niets over een APK op Exact software. Jouw bedrijf verandert, je groeit, krimpt of verandert de focus, maar je software groeit niet altijd automatisch met jullie wensen mee. Met een aantal simpele vragen kun je checken of welk pakket bij jouw situatie past. Wanneer je op één of meerdere onderstaande vragen en/of wensen JA beantwoordt, dan is het is Exact Globe de oplossing voor jou, wanneer je geen enkele vraag met JA kunt beantwoorden kun je beter kijken naar Exact Online.

De APK vragenlijst:

  • Heb ik meer dan 100 orders per dag?
  • Ben ik een groothandel en wil ik meerdere vestigingen openen?
  • Is het nodig om intercompany boekingen te doen?
  • Heb ik uitgebreidere workflows nodig?
  • Wil ik mij internationaal gaan oriënteren?
  • Ik wil meer rapportage- of filtermogelijkheden?
  • Ik zou graag een Excel add-in willen.
  • Ik wil graag mijn software in eigen beheer hebben.

Neem contact met ons op

Heb je naar aanleiding van bovenstaande tekst vragen, neem dan contact met ons op. Onze experts gaan graag het gesprek met je aan om te bepalen welk pakket juist nu het beste bij je past.