Nieuwe functionaliteiten in de Exact Spring’20 Release

Als organisatie wil je blijven vernieuwen. De software van Exact wordt continue verder verbeterd om jouw veerkracht te vergroten. Ontdek de nieuwe mogelijkheden in de Exact Spring’20 release.

Verhoog efficiëntie en gebruiksgemak

In deze release wisselen grote- en kleine innovaties elkaar af. Van een nieuw licentiemodel naar nieuwe functionaliteiten in de mobiele apps. Al deze innovaties hebben één gemene deler: ze laten je efficiënter werken in de software van Exact.

Nieuw licentiemodel voor Exact Globe & Exact Synergy

In deze release van Exact Globe presenteren we ons nieuwe licentiemodel. Om betere beveiliging toe te passen, gaan we van onze ELC-licenties naar ELCX-licentiebestanden. Hierdoor weten we zeker dat je altijd toegang hebt tot alle modules binnen je contract. Vanaf Service Pack 6, die is vrijgegeven op 6 april jl., is de update naar de ELCX-file verplicht. Lees meer over het nieuwe licentiemodel in dit blog.

Chat met collega’s in Exact Synergy

Samenwerken moet tegenwoordig via elke locatie mogelijk zijn, of je nou thuis of op kantoor werkt. In Social Collaboration binnen Exact Synergy communiceer je al via de tijdlijn, maar nu kun je ook via de Synergy app chatten met collega’s. Hiermee start je direct een gesprek vanuit Synergy, vanuit je eigen omgeving. De chat is beschikbaar in de laatste versies van Exact Synergy en de Synergy app.

Exact Purchase to pay: ontvang facturen via PEPPOL

Digitale facturatie is de norm voor meer en meer bedrijven. De laatste standaard voor het verzenden en ontvangen van digitale facturen is PEPPOL. Om PEPPOL facturen te kunnen verzenden en ontvangen is hier een zogenaamde gateway voor gemaakt. In Exact Purchase to Pay is het door deze gateway mogelijk om PEPPOL facturen te decoderen en klaar te zetten voor goedkeuring.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven over de laatste trends van Exact Software, Microsoft en IT? Wij plaatsen regelmatig updates op onze social media kanalen (LinkedInTwitter en Facebook) en sturen onze relaties een kwartaalnieuwsbrief (inschrijven kan onderaan de pagina).