Exact Winter'19 Release

Terwijl de eerste sneeuwvlokken van de winter zijn gevallen presenteert Exact de Winter’19 Release. In deze kwartaalrelease introduceren zij meer dan 200 innovaties, features en verbeteringen in Exact Synergy, Exact Globe en Exact Online. 

Exact Warehouse Management (WMS) beschikbaar als Android app.

Exact Warehouse Management beschikbaar als Android app

Met de Exact Warehouse Management module op Exact Globe onderhoud je een optimale voorraadbeheer en automatiseer je de goederenstroom. Vanaf de Winter’19 Release biedt Exact naast de bestaande Windows CE scanners een Android app aan voor de handscanners in het magazijn. Voor Android ondersteund Exact ook de commerciële apparatuur, zoals tablet, telefoon of PDA.

Ontdek Exact WMS

Beter samenwerken met Social Collaboration in Exact Synergy

Om binnen Exact Synergy nog beter samen te werken is Social Collaboration verbeterd. Het is nu mogelijk een tijdlijn per project weer te geven. Zo creëer je van elk project een effectief communicatiekanaal waarin alle projectleden direct informatie met elkaar kunnen delen en weten alle projectleden sneller wat er speelt in een project.

LEES MEER IN HET SOCIAL COLLABORATION FACTSHEET
Werk beter samen in Exact Synergy met Social collaboration
De nieuwste release van de Employee Self Service én CRM app

Vernieuwingen Employee Self Service én Exact CRM app

De verschillende Apps van Exact hebben een transformatie doorgemaakt om nóg gemakkelijker te zijn in gebruik en één lijn te zijn qua design. Hierbij is de grootste verandering dat in zowel de Employee Self Service als de CRM app tijdlijn functionaliteiten zijn ingebouwd, om nog beter te kunnen communiceren binnen de organisatie. 

Verbeteringen in Exact Globe en Exact Synergy

In Exact Globe versie 417 en Exact Synergy versie 262 zijn talloze verbeteringen doorgevoerd om de software nog completer te maken. Met onder andere de mogelijkheid om facturen te versturen en ontvangen via het PEPPOL netwerk, de nieuwe taxonomie van 2019, nieuwe AVG functionaliteiten en gloednieuwe widgets voor je workspace. Bekijk hieronder de volledige release notes van Exact Globe 417 en Exact Synergy 262.

 

RELEASE NOTES EXACT GLOBE 417 RELEASE NOTES EXACT SYNERGY 262
De laatste innovaties in Exact Globe 417 en Exact Synergy 262