Beveilig zakelijk internetgebruik met Extra Veilig Internet

Twee derde van de organisaties in Nederland is doelwit geweest van een cyberaanval. Dit komt doordat het internet cruciaal is voor iedere organisatie, maar dat lang niet iedereen dit of de beste manier beveiligd. Met de Extra Veilig Internet (EVI) dienst via KPN beschermen we onze klanten tegen malware, ransomware en virussen op onveilige websites.

Beveiliging via DNS- en webfilter

Met de EVI- dienst worden onveilige websites geblokkeerd op basis van een DNS- en webfilter in het netwerk. Dit zorgt ervoor dat deze websites niet meer toegankelijk zijn, waardoor iedere medewerker veilig kan internetten. EVI werkt voor alle apparaten organisaties, hun medewerkers en gasten die verbonden zijn met het vaste netwerk (ook via wifi), zoals laptops, smartphones, netwerkapparatuur (zoals printers) en ook slimme apparaten (zoals thermostaten en smart speakers). Het advies is wel om deze dienst altijd aan te vullen met onze LivePlan oplossingen, want het internet is slechts één bron van cybercrime.  

Extra veilig voor €6 per maand

EVI is een extra dienst bovenop je bestaande of nieuwe internetlijn van KPN (xDSL en fiber verbindingen). Voor maandelijks €6 per internetlijn is jouw organisatie al verzekerd van extra veilig internet. Gebruik maken van EVI? Neem dan contact op met je accountmanager of via 015-279 89 99 of info@computerplan.nl.


Mis geen enkele update meer

Schrijf je in voor onze kwartaalnieuwsbrief.

 

Mis geen update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief