Krijgt Exact Globe een nieuwe versie?

Klanten die Exact Globe gebruiken vragen ons vaak: Wat zijn de laatste vernieuwingen in Exact Globe? Wat kunnen wij van de software verwachten in de toekomst? En gaat Exact stoppen met Exact Globe? Wij kunnen je geruststellen, Exact is Exact Globe vol aan het doorontwikkelen.

Ontwikkelingen Exact Globe

De ontwikkelingen in Exact Globe zijn op basis van de nieuwste innovaties, ook wel ‘Next Generation ERP ‘ genoemd. Door deze ontwikkelingen verschuift de software van puur transactie gericht naar een proactief systeem dat anticipeert op basis van intelligentie en door publiek toegankelijke informatiestromen.

Next Generation ERP, wat houdt dat in?

De modernisering van Exact Globe is begonnen aan de hand van diverse projecten. Exact is druk bezig om Exact Globe cloud ready te maken en de applicatie geschikt te maken voor cloud-platformen als AWS (Amazon) en Azure (Microsoft). Deze ontwikkeling zorgt ervoor dat Exact in de toekomst sneller innovatieve oplossingen kan implementeren.

 

De ontwikkeling van Exact Globe heeft de volgende route: De weg van Exact Globe naar Next Generation ERPToekomstbestendige interface: Exact Globe gebruiksvriendelijker maken is één van de initiatieven van Exact om de software te verbeteren. Deze interface zal meer aansluiten bij die van Exact Online. Deze interface heeft als doel om gebruikers een moderne ervaring te geven. Deze interface wordt gefocust op de eindgebruiker, zodat zij profiteren van het nieuwe product- en serviceontwerp.

Cloud ready: Het cloud ready maken van Exact Globe zorgt ervoor dat het makkelijker in de cloud beschikbaar gemaakt wordt. Binnen onze Business Cloud bieden we al tal van oplossingen om Exact Globe in de Cloud te plaatsen. Lees meer over ons cloud platform op de pagina: ComputerPlan Business Cloud.

Artificial Intelligence (AI) & Machine Learning: AI & Machine learning zorgt ervoor dat Exact Globe leert om voorspellingen (predictive) en voorschrijvingen (prescriptive) te maken. Deze techniek maakt “no hands accounting” (automatisch verwerken van aangeleverde administratie) mogelijk en is al gedeeltelijk beschikbaar. Voordelen als tijdsbesparingen, het voorkomen van piekmomenten in capaciteit en realtime inzicht realiseert Exact hiermee.

Uitbreiding portfolio met Shared Cloud services: Aansluiting met andere software en diensten binnen de Exact Suite. Producten die al beschikbaar zijn voor Exact klanten zijn:

  • Exact Banking Cloud Service
  • Exact Electronic Invoicing Cloud Service
  • Expense Management Cloud Service
  • Purchase to Pay Cloud Service
  • HR-Payroll Plus Cloud Service

De ontwikkelingen van Exact Globe staan zeker niet stil en als Exact Globe komen er spannende ontwikkelingen aan in de software.

 

Download icoon

Ontdek de mogelijkheden van Exact Globe Plus.

Bekijk het webinar

Mis geen enkele update meer

Schrijf je in voor onze kwartaalnieuwsbrief.

 

Mis geen update meer en schrijf je in voor onze nieuwsbrief