Wij volgen de ontwikkelingen rondom het coronavirus uiteraard ook op de voet om de gezondheid en veiligheid van iedereen in acht te nemen. Dit doen wij mede gebaseerd op de adviezen van het RIVM en de overheid. De medewerkers van Advisie, ComputerPlan en Relead werken om deze reden overwegend vanuit huis.

Hoe wij je van dienst zijn

Consultancy 
Onze consultants helpen je ook in deze periode graag verder en de afspraken die al gepland staan kunnen remote plaatsvinden, mochten de consults op locatie plaatsvinden is dit in overleg ook mogelijk. Vragen over jouw situatie? Neem dan contact op via 015 279 89 99.

Accountmanagers
Onze accountmanager staan klaar om je te helpen. Zij staan je graag telefonisch te woord of maken een afspraak die natuurlijk ook remote kan plaats vinden. Verstuur een aanvraag via onderstaand formulier en zij nemen contact met je op.

Servicedesk ComputerPlan
Voor al je vragen met betrekking tot Exact Software, de Cloud of ICT kun je ons nog steeds bereiken van maandag t/m vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Exact Servicedesk

ICT Servicedesk

Wij doen er alles aan om samen deze periode goed door te komen en je nog steeds te voorzien van onze dienstverlening en service. Mocht je andere vragen hebben dan kun je uiteraard ook contact met ons opnemen.

Vragen over onze dienstverlening in deze periode? Vul dan onderstaande contactformulier in.