Vernieuwing licentie leveringsmodel Exact

Exact is continue bezig haar software te verbeteren om gebruikersgemak te optimaliseren. Momenteel werkt Exact aan een nieuw model voor de levering van licenties. Dankzij dit nieuwe model hoef je niet meer een nieuw licentiebestand te downloaden wanneer je licentie wijzigt, maar wordt de wijziging automatisch in je omgeving geplaatst. Hierdoor is de functionaliteit die beschikbaar is in Exact Globe, Synergy en Compact altijd gelijk aan de licentie. Het nieuwe licentiemodel zal in de tweede helft van 2019 in fasen door Exact worden uitgerold.

Is jouw Exact licentie op orde?

In de loop van dit jaar gaat Exact alle Exact Globe, Synergy en Compact klanten migreren naar het nieuwe licentiemodel, verwachten wij verschillen tussen de geïnstalleerde licentie en contractlicentie te gaan ontdekken. Wij adviseren je om in kaart te brengen welke geïnstalleerde licentie je hebt en of deze gelijk zijn aan de contractlicentie om risico’s voor te zijn.

Hoe werkt het?

Zodra je een update installeert, installeer je automatisch de nieuwe licentie mee. Voordat de licentie actief wordt scant het eerst de geïnstalleerde software om te controleren of het overeenkomt met je contractlicentie. Als alles goed is, zal de nieuwe licentie gewoon van kracht gaan. Als de scan een verschil onthult tussen de geïnstalleerde licentie en contractlicentie (bijvoorbeeld dat meer of minder gebruikers actief zijn dan in de licentie) wordt je automatisch op de hoogte gebracht. Mocht dit het geval zijn raden we je aan om contact op te nemen met je accountmanager om het probleem op te lossen.

Meer weten?

Je kunt contact opnemen met je accountmanager mocht je verdere vragen hebben over de verandering van de levering van Exact licenties.