Altijd de juiste klantgegevens in Exact Synergy

Klantgegevens zijn het digitale goud voor organisaties. Het onderhouden van de klantgegevens is een continu proces dat bestaat uit het invoeren, bijhouden en wijzigen van alle adres-en bedrijfsgegevens in Exact Synergy. Wilt u deze invoer vergemakkelijken en met één klik toegang hebben tot realtime bedrijfsinformatie over al uw klanten en prospects? Maak het uzelf gemakkelijk en profiteer van al deze mogelijkheden met de app van Company.info!


Altijd de juiste klantgegevens

De app vereenvoudigt én versnelt het invoeren van nieuwe klanten in Exact Synergy. Klantgegevens worden automatisch aangevuld met bedrijfsgegevens, kredietinformatie en adressen. Bij veranderingen blijven de gegevens automatisch actueel, zowel In Nederland als de rest van de wereld. Door de directe link naar Company.info Online krijgt u diepgaande bedrijfsinformatie en -nieuws uit meer dan 800 bronnen over uw relaties.

Voordelen

Versnel het proces om nieuwe klanten aan te maken in Exact Synergy

De klantgegevens blijven automatisch actueel

Schat verkoopkansen en -risico’s realtime in


Neem contact op

Wilt u ook profiteren van de juiste klantgegevens in Exact Synergy? Vraag naar de mogelijkheden om de app gratis uit te proberen via 015-279 89 99 of info@computerplan.nl.

Vul hier het contactformulier in >>