ComputerPlan op Exact Live 2017: ManageMens

ComputerPlan op Exact Live 2017

Op 15 november is het zover: Exact Live 2017 in de Jaarbeurs! ComputerPlan is dit jaar wederom van de partij als partner en sponsor van Exact. Je kunt ons vinden in de HR-Hub op stand nummer 67, daarnaast geven wij twee beurssessies tussen 13:00 en 16:30 op het HR-track. Bekijk het gehele programma hier >>

Dit jaar is het thema van Exact Live: Try Tomorrow’s Tech. Het hele evenement is gericht op toekomstige technologie die voor de mkb’er steeds meer van belang wordt. Met o.a. Christian Horner (Red Bull Racing) en Phil Robinson (CEO Exact) zijn er inspirerende sprekers die je meenemen in de toekomst van technologie.

 Introductie HRM-concept: ManageMens

We staan niets voor niets op de HR-Hub, wij introduceren namelijk een gloednieuw HRM-concept genaamd: ManageMens. Het concept ManageMens is gebaseerd op Human Opportunity Management en richt het gehele HRM proces in om jouw medewerkers uit te laten blinken, zo creëer je superhelden binnen jouw organisatie.

Hoe werkt ManageMens?

ManageMens is een concept waarin OTYS Recruitment Technology en ComputerPlan samen het gehele HRM-proces onderbrengen in twee systemen, namelijk OTYS recruitment software en Exact Synergy. Hierbij zal recruitment specialist OTYS het gehele Werving & Selectie proces voor haar rekening neemt om de juiste medewerkers te werven. Wanneer de kandidaat een medewerker wordt zal de kandidaat door een koppeling tussen de systemen in Synergy worden geschoten om vervolgens via ComputerPlan het gehele HRM-proces te volgen, van onboarding tot een mogelijk afscheid. ManageMens biedt je de volgende voordelen:

  1. Werf de juiste kandidaten met Recruitment Software van OTYS
  2. Koppel de nieuwe medewerkers gemakkelijk aan Exact Synergy
  3. Krijg inzichten met gerichte rapportages via Sumatra
  4. Laat de medewerkers uitblinken met de juiste HRM en creëer superhelden!

We zijn erg trots om dit concept te presenteren op Exact Live en we zien je graag terug bij onze stand in de HR-hub!

Tot 15 november,

P.S. Nog niet ingeschreven? Doe dat dan hier >>