Exact ondersteuning op maat

Als Exact Gold Partner is ComputerPlan gespecialiseerd in zowel verkoop, consultancy als support van Exact Software. Bij ComputerPlan krijg je de software van een groot bedrijf, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met Exact Software. Ons enthousiaste team van pure Exact-professionals is je graag van dienst. 

Wij geven je Exact het juiste advies

Exact het juiste advies

We leven momenteel in een digital age waar we niet meer gek opkijken van nieuwe innovaties, updates en cruciale veranderingen in de software die we gebruiken. Bij ComputerPlan zijn we al meer dan 35 jaar gespecialiseerd in Exact Software en hebben we door de jaren heen al de ontwikkelingen van Exact op de voet gevolgd. Door onze expertise in de standaard software en waardevolle uitbreidingen van Exact Software geven wij je exact het juiste advies. Wij vertellen onze relaties precies wat ze van onze oplossingen mogen verwachten en implementeren dit op de juiste manier. Samen zorgen we voor draagvlak door communicatie, zo weet je precies waar je aan toe bent.

Verder dan alleen een succesvolle implementaties

Het implementeren van een nieuw softwaresysteem zorgt voor een grote impact in de organisatie. Door aan de hand van een vooronderzoek samen met onze consultants de gehele scope van het project in kaart te brengen, weten we samen hoe het project aangevlogen moet worden. Onze consultants gaan met deze kennis op een gefaseerde manier de software implementeren. De impact voor de organisatie is minimaal terwijl we stap voor stap naar een prachtig eindresultaat toewerken. Naast het implementeren van Exact Software hebben onze consultants ook kennis van de verschillende uitbreidingen, rapportages, dashboards en koppelingen met externe systemen.

Meer over onze aanpak

Onze aanpak gaat verder dan alleen een succesvolle implementatie

Jij krijgt de kennis die je nodig hebt voordat je gaat werken met de Exact software

Kennisoverdracht voor gebruik

Na het realiseren van de Exact Software en mogelijke partner software is het cruciaal dat medewerkers exact weten hoe ze met de software overweg moeten. Wij geloven dat training-on-the-job medewerkers de skills geeft om in de door ons gerealiseerde omgeving te kunnen werken. Vandaar betrekken onze consultants de medewerkers tijdens het implementatietraject al in het proces. Deze basiskennis bouwen wij na de realisatie verder uit door medewerkers te trainen tot ware Exact Software specialisten.

Geniet van onze Exact Software ondersteuning

Na de implementatie van de Exact Software en mogelijke add-ons kan je altijd tegen vragen of problemen aanlopen. Om je daarin te ondersteunen beschikken wij over een betrouwbaar team aan Exact gecertificeerde specialisten die graag met je meedenken. Je kunt bij onze Exact Helpdesk terecht voor al je vragen over Exact Software, Scan Sys, Eddon Software, Orbis Software en Sumatra Software. Om je nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij verschillende supportovereenkomsten om ondersteuning op maat voor jouw organisatie te bieden:

Meer over onze Exact Support

Onze Exact support helpt je bij al je problemen of vragen met Exact Software