ICT ondersteuning op maat

Als Microsoft Gold Partner en HP First Silver Partner zijn wij gespecialiseerd in zowel de verkoop, consultancy als support van Microsoft oplossingen, HP werkstations en infrastructuur. Bij ComputerPlan krijg je de soft- en hardware van grote bedrijven, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met de juiste ICT. Ons enthousiaste team van pure ICT-professionals staat voor je klaar.

Krijg het Microsoft & ICT advies op maat voor jouw organisatie

ICT advies op maat voor jouw organisatie

We leven momenteel in een digital age waarin bijna dagelijks nieuwe innovaties op de markt komen. Als organisatie is het noodzaak om bij te blijven, want een goede ICT omgeving is de basis voor elke hedendaagse organisatie. Bij ComputerPlan denken we graag met je mee over de invulling van de totale ICT omgeving, van infrastructuur tot Cloud software. We kijken samen naar de behoeften van jouw business:

  • Waar zitten de zwakke plekken?
  • Waar is verbetering noodzakelijk?
  • Wat is noodzakelijk om een stabiele ICT omgeving te realiseren?

Na de inventarisatie koppelen we deze behoeften aan de verschillende oplossingen en mogelijkheden die wij bieden, om zo tot een advies te komen die aan jouw wensen voldoet.

Samen naar een succesvolle implementatie

Kennis is van absolute noodzaak binnen de ICT. Wat nu de beste oplossing lijkt kan binnen korte tijd alweer achterhaald zijn. Daarom is op een efficiënte en strategische manier omgaan met ICT en automatisering van groot belang voor alle bedrijfsprocessen. Bij de implementatie van een ICT omgeving gebruiken we de hard -en software die future-proof zijn en mee kunnen groeien met jouw organisatie. Onze consultants kijken naar de beste oplossing voor jouw organisatie, samen naar een succesvolle implementatie van krachtige ICT. Na de implementatie werken we nauw samen om de omgeving te optimaliseren en continue te verbeteren.

Meer over onze aanpak

Onze aanpak gaat verder dan alleen een succesvolle implementatie

Geniet van onze Microsoft & ICT ondersteuning

Geniet van onze ICT ondersteuning

Na het implementeren van de ICT omgeving, kan je altijd tegen vragen of problemen aanlopen. Wij beschikken over een betrouwbaar team van Microsoft en HP gecertificeerde ICT specialisten die graag met je meedenken. Je kunt bij onze ICT helpdesk terecht voor vragen over Cloud software, servers, netwerken en werkplekken. Om je nog beter van dienst te zijn hebben wij verschillende supportovereenkomsten om ondersteuning op maat te leveren:

Ontdek onze ICT & Microsoft support