ComputerPlan Academy 

Profiteer van onze kennis tijdens één van onze sessies over Exact Software, Microsoft en al hun mogelijkheden. Onze experts geven de sessies bij ons op locatie.

Exact Live 2019 | 2 oktober

Advisie & ComputerPlan staan op 2 oktober 2019 voor het eerst samen op Exact Live 2019: Home to all number heroes. Breng bij ons je eigen situatie in kaart en snoep van onze oplossingen. Ontdek de kracht van de enige Exact Platinum Partner en samen zetten we jouw digitale ambitie om naar concreet resultaat. 

Meer over Exact Live 2019

Seminar: Neem controle over projecten en uren | 17 oktober

Als zakelijke dienstverlener wil je volledige controle over de projecten, uren en facturatie processen binnen de organisatie, vooral nu de economie zorgt voor wind in de zeilen. In dit seminar leggen we in anderhalf uur uit hoe de software van Exact je de volledige controle geeft over projecten & uren en hoe je realtime inzicht krijgt in de kosten en opbrengsten van je organisatie.

Meld je aan

Trainingssessie: Exact Synergy in de praktijk | 7 en 12 november

Deze trainingssessies geven je complete, praktische en actuele informatie over werken met Exact Synergy. We gaan dieper in op de processen die in te richten zijn in de software en hoe dit toe te passen is op de praktijk.

Meld je aan