ComputerPlan Academy 

Profiteer van onze kennis tijdens één van onze sessies over Exact Software, Microsoft en al hun mogelijkheden. Onze experts geven de sessies bij ons op locatie.

Afgelopen evenementen

Trainingssessie: Exact Synergy in de praktijk | 7 en 12 november 2019

In deze trainingssessies gaven we onze klanten compleet inzicht in Exact Synergy in de praktijk. Deze sessies gaven complete, praktische en actuele informatie over werken met Exact Synergy. Download de presentaties om alles te lezen over Exact Synergy in de praktijk. 

 

Meer over het evenement

Seminar: Neem controle over projecten en uren | 17 oktober 2019

Als zakelijke dienstverlener wil je volledige controle over de projecten, uren en facturatie processen binnen de organisatie, vooral nu de economie zorgt voor wind in de zeilen. In dit seminar gingen we dieper in hoe Exact voor Projectmanagement volledige controle geeft over projecten & uren. Download de presentatie hier de presentatie van de sessie. 

Meer over het evenement

Exact Live 2019 | 2 oktober 2019

Advisie & ComputerPlan staan op 2 oktober 2019 voor het eerst samen op Exact Live 2019: Home to all number heroes. Breng bij ons je eigen situatie in kaart en snoep van onze oplossingen. Ontdek de kracht van de enige Exact Platinum Partner en samen zetten we jouw digitale ambitie om naar concreet resultaat. 

Meer over Exact Live 2019