Exact Live 2019: Home to all number heroes

Advisie & ComputerPlan staan op 2 oktober 2019 voor het eerst samen op Exact Live 2019! Met eindeloze hoeveelheden data en cijfers kan je niks; het gaat juist om het geven van betekenis aan deze data. Door het gebruik van Exact software en onze eigen, slimme oplossingen creëer je inzichten en kan je deze data naar wens ontsluiten. Tijdens Exact Live kan je bij ons je eigen situatie, applicatielandschap, infrastructuur en Exact gebruik in kaart brengen en geven onze adviseurs advies om meer rendement uit je situatie te halen. 

 

 

We bundelen onze krachten op Exact Live 2019

Samen helpen wij al meer dan 75 jaar onze klanten met het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en zetten hun digitale ambitie om naar resultaat. Als Advisie en ComputerPlan zijn we een one-stop-shop voor Exact & Microsoft en helpen veruit de meeste Exact klanten met hun digitale ambities. Exact Software is onze kern, Advisie voegt hier on-top-of Exact haar eigen oplossingen aan toe en ComputerPlan maakt het mogelijk om dit in de Microsoft Business Cloud of met de juiste infrastructuur te ondersteunen. 

Breng je eigen situatie bij ons in kaart

Breng op 2 oktober je eigen situatie, applicatielandschap, infrastructuur en Exact gebruik bij ons in kaart. Onze adviseurs helpen je graag om meer resultaat en rendement te behalen uit Exact Software en mogelijke inzetbaarheid van Microsoft-oplossingen. Kortom, breng je situatie in kaart en snoep van onze oplossingen. Vul onderstaande formulier in om een gesprek met ons in te plannen op Exact Live en vergeet je niet in te schrijven voor het gratis evenement: