Webinar Exact Globe: ontwikkeling tot Next Generation ERP

Exact draait op volle toeren om Exact Globe door te ontwikkelen tot een ‘Next Generation ERP’, zodat de software aansluit op de wensen van vandaag. Tijdens dit webinar vertelt Jarno van Hurne, Global Product Line Director voor o.a. Exact Globe en Exact Synergy, wat de visie en ontwikkelingen van Exact zijn ten aanzien van Exact Globe.

Aansluitend neemt Arie van Leeuwe, Senior Accountmanager, je mee in de ontwikkelingen vanuit Advisie en ComputerPlan. Welke add-ons en verbeteringen zijn er vanuit Advisie en ComputerPlan en hoe zorgen deze dat je Exact Globe beter kunt gebruiken?

Op donderdag 29 oktober van 10:00 tot 11:00 wordt dit webinar gegeven via Go2Webinar. Schrijf je via deze link direct in voor het webinar (let op: je wordt doorgestuurd naar een formulier in Go2Webinar). 

Schrijf je in voor het webinar

Donderdag 29 oktober
10:00 - 11:00
Webinar via Go2Webinar

Waar gaan we het over hebben?

Visie en ontwikkelingen

Wat is de strategie van Exact ten opzichte van Exact Globe? En welke concrete ontwikkelingen brengt dit met zich mee?

Verbeteringen release notes

We bespreken de verbeteringen in de afgelopen release notes , bijvoorbeeld over PEPPOL het nieuwe elektronisch factureren. 

Aanvulling van onze Solutions

Gebruik Exact Globe beter door de aanvullingen van onze Solutions voor o.a. offertes, afletteren en integraties.

Praktische informatie

Go2Webinar: Nadat je bent ingeschreven voor het webinar krijg je een automatische bevestiging van Go2Webinar over je inschrijving, in deze mail vind je ook de link die je kunt gebruiken om aan het webinar deel te nemen. Deze wordt één week en één dag voor het webinar nogmaals verzonden.

Het webinar wordt opgenomen. Mocht je op deze datum niet kunnen, schrijf je dan alsnog in om het opgenomen webinar te ontvangen. 

In dit webinar over Exact Globe nemen we je mee in de ontwikkelingen van het platform en de uitbreidingsmogelijkheden.