Kennispartner in Exact Software

Als eerste Exact partner ooit krijgen wij al meer dan 35 jaar energie van ondernemers. Wij helpen ze met hun uitdagingen op het gebied van financieel, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM én servicemanagement. Door het combineren van standaard Exact Software met onze waardevolle uitbreidingen geloven wij dat ondernemers eindeloze mogelijkheden hebben om door te groeien. We weten wat we doen. Geen verrassingen.

Wij zijn de eerste Exact Software partner ooit
Eerste Exact partner ooit
Wij geven inhoudelijk advies over Exact Software op maat voor jouw organisatie
Inhoudelijk advies
Wij hebben onze eigen Exact Software supportdesk voor al je Exact vragen
In-house support

Exact Software

Wij bieden Exact software oplossingen voor Financieel, Logistiek, Projectmanagement, CRM, HRM & Salaris en Servicemanagement

Oplossingen

Wij combineren Exact Software met waardevolle toevoegingen om onze oplossingen compleet te maken.

Geniet van onze kennis over Exact Software over Cultuur & Recreatie, Groothandel, Non-profit, Kinderopvang, Zakelijke dienstverlening en Zorg

Branches

Wij richten Exact Software precies in naar de ontwikkelingen en wensen in jouw branche.

Met onze persoonlijke aanpak maken wij al meer dan 35 jaar onze klanten blij.

Referenten

Met onze persoonlijke aanpak maken wij al meer dan 35 jaar onze klanten blij.

Onze waardevolle Exact Add-ons

Met ons unieke partnernetwerk bieden wij waardevolle toevoegingen aan Exact Software. Iedere partner heeft haar eigen toegevoegde waarde om jouw organisatie door te laten groeien.

Ondersteuning op maat

Als Exact Gold Partner is ComputerPlan gespecialiseerd in zowel verkoop, consultancy als support van Exact Software. Bij ComputerPlan krijg je de software van een groot bedrijf, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met Exact Software. Ons enthousiaste team van pure Exact-professionals is je graag van dienst.   

Geniet van onze ondersteuning
Beheer van je gehele Exact software omgeving
Beheer
Optimaliseer je Exact omgeving met de juiste functionaliteiten
Optimaliseer
Laat je Exact omgeving doorgroeien met onze waardevolle add-ons
Groei door
Draai al je Exact applicaties in onze ComputerPlan Cloud

Exact Software in de Cloud

De ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om alle Exact-applicaties én Exact add-ons te draaien in een persoonlijke Cloud omgeving. Nooit meer zorgen maken over software updates, problemen met servers of beveiliging. Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van de rust in de ComputerPlan Cloud: Helemaal in de wolken door de krachtige combinatie met Exact Software. 

Ontdek Exact in de Cloud

Neem contact met ons op

Advies nodig over Exact Software? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.