Exact Live 2018: ComputerPlan & ProActive

Op 10 oktober staan wij samen met onze nieuwe partner ProActive op Exact Live 2018: Welcome to Numberland. Samen willen wij de finance professional laten zien hoe zij altijd over actuele financiële data kunnen beschikken om hun organisatie te sturen. 


Exact Live 2018

Dit jaar staat Exact Live is het teken van cijferhelden en heet Exact je welkom in Numberland. Wederom is het grootste business software evenement van de Benelux voorzien van inspirerende sessies, de nieuwste innovaties en toonaangevende sprekers. Met o.a. Pieter Zwart, Duncan Stutterheim en Rico Verhoeven die je alles bijbrengen hoe cijfers en data hen verder brengt.


ComputerPlan en ProActive

Samen met ProActive zijn wij terug te vinden op Stand 8 van het Financial District, daarnaast hebben wij van 13:15- 13:35 een sessie in Theater 4 over:  Hoe kom je zo snel mogelijk aan verwekte, actuele data? Tijdens deze sessie neemt Edwin van den Bogeart je mee hoe dit te realiseren is door ProActive en Exact Software te combineren.


Sneak peak nieuwe website

Achter de schermen zijn wij druk bezig om een nieuwe website te realiseren voor ComputerPlan. Bij onze stand op Exact Live laten wij je een sneak peak zien, zien we je daar?


Schrijf je nu nog in!

Wil jij ook zien hoe je door het combineren van twee tools altijd beschikt over realtime financiële data? Kom dan naar onze sessie bij de 7e editie van Exact Live.