ComputerPlan op Exact Live 2020

ComputerPlan en Advisie waren als kennispartner van Exact ook dit jaar Premium Partner van Exact Live 2020. Dit jaar was Exact Live voor het eerst volledig digitaal. Kijk onze sessies terug door de video's gratis te downloaden. Direct contact opnemen over één van de sessies mag uiteraard ook.  

Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Vraag de video van deze sessie aan

Lees meer →

De toekomst van Service Management: Servizio

Vraag de video van deze sessie aan

Lees meer →

Groei in de supply chain door digitalisering

Vraag de video van deze sessie aan

Lees meer →

Innoveren, digitaliseren en groeien met Exact & Microsoft

Vraag hier de volledige video van deze sessie aan

In veel organisaties is er een diversiteit aan applicaties die op verschillende manieren maar vaak voor dezelfde doeleinden worden gebruikt. ComputerPlan en Advisie lossen dit op met één slimme totaaloplossing die rijk is aan functionaliteiten en een breed spectrum aan digitale mogelijkheden tot samenwerking biedt. Zowel intern tussen collega's, als extern met klanten, leveranciers en andere stakeholders. Door de naadloze integratie van de twee krachtige platformen van Exact en Microsoft werkt u slimmer en online samen, zijn je bedrijfsprocessen gewaarborgd en beschik je altijd en overal over dezelfde (stam-) gegevens. Lees hier meer over Synergy 365 Integration

De toekomst van Service Management: Servizio

Vraag hier de volledig video van deze sessie gratis aan

De efficiëntie en flexibiliteit van de buitendienst wordt verhoogd door het service-proces te digitaliseren. ComputerPlan en Advisie introduceren dé nieuwste service management software on-top-of Exact: Servizio. Deze software geeft grip op je service-proces met o.a. een digitaal planbord, navigatie/routeoptimalisatie via GPS, directe administratieve afhandeling via de app en naadloze integratie met Exact Software. In deze sessie laten wij zien hoe Servizio bijdraagt aan een efficiënter serviceproces door het delen van actuele transactie- en productdata in de keten. Lees hier meer over Servizo.

Groei in de supply chain door digitalisering

Vraag hier de volledige video van de sessie gratis aan.

De klant van nu is online-minded, goed geïnformeerd en heeft hoge verwachtingen. Voorraad, prijs, levertijd en service bepalen de klantbeleving. De klant verwacht dat de leverancier haar belofte nakomt en heeft behoefte aan steeds meer inzicht. Voor jou als leverancier is inzicht in eigen voorraad en die van partners essentieel. In alle gevallen is de uitwisseling van data tussen de verschillende systemen cruciaal. Met onze oplossingen, on-top-of Exact, kunnen wij zorgen dat je aan de wensen van de veeleisende klant van tegenwoordig kunt voldoen! Digitaliseren door koppelingen, ontdek alle mogelijkheden.

Uw bevindingen

Wij stellen uw feedback over Exact Live en onze sessies zeer op prijs. Geef uw bevindingen door via dit contactformulier.