Kennispartner in Exact Software

Als eerste Exact partner ooit krijgen wij al meer dan 35 jaar energie van ondernemers. Wij helpen ze met hun uitdagingen op het gebied van financieel, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM én servicemanagement. Door het combineren van standaard Exact Software met onze waardevolle uitbreidingen geloven wij dat ondernemers eindeloze mogelijkheden hebben om door te groeien. We weten wat we doen. Geen verrassingen.

Eerste Exact partner ooit
Inhoudelijk advies
In-house support

Exact software oplossingen

Onze waardevolle Partner software

Met ons unieke partnernetwerk bieden wij waardevolle toevoegingen aan Exact Software. Iedere partner heeft haar eigen toegevoegde waarde om jouw bedrijfssoftware door te laten groeien.

Ondersteuning op maat

Als Exact Gold Partner is ComputerPlan gespecialiseerd in zowel verkoop, consultancy als support van Exact Software. Bij ComputerPlan krijg je de software van een groot bedrijf, met het persoonlijke contact van een klein bedrijf. Ondersteuning op maat voor het beheer, de implementatie en het doorgroeien met Exact Software. Ons enthousiaste team van pure Exact-professionals is je graag van dienst.

Geniet van onze ondersteuning

Beheer
Optimaliseer
Groei door

Host al je Exact applicaties gemakkelijk en snel in onze ComputerPlan Cloud

Exact Software in de Cloud

De ComputerPlan Cloud maakt het mogelijk om alle Exact-applicaties én Exact add-ons te draaien in een persoonlijke Cloud omgeving. Nooit meer zorgen maken over software updates, problemen met servers of beveiliging. Log waar en wanneer je maar wilt in op je eigen vertrouwde omgeving. Geniet van de rust in de ComputerPlan Cloud: Helemaal in de wolken door de krachtige combinatie met Exact Software.

Ontdek exact in de cloud

Neem contact met ons op

Advies nodig over uitdagingen op het gebied van ICT en automatisering? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met onze experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.