Exact voor CRM

Klantgegevens zijn het digitale goud voor elke organisatie. Haalt jouw organisatie het meeste uit haar klantgegevens? Exact voor CRM ondersteunt organisaties om duurzame klantrelaties op te bouwen. Het online CRM van Exact maakt het mogelijk om klantgegevens te centraliseren en beschikbaar te maken voor iedere medewerker. De basis van Exact voor CRM zijn de producten Exact Globe en Exact Synergy. 

CRM is het digitale goud voor elke organisatie

Download hier de brochure

Haal jij het meeste uit je klantgegevens?

 

Het collectieve geheugen van de hele organisatie in Exact Synergy

Het collectieve geheugen binnen Exact Synergy

Exact Synergy is hét webbased systeem om documenten en gegevens te beheren en structureren. Binnen Exact Synergy leg je alle communicatie, documentatie en gegevens van je klanten en relaties vast. Dit maakt het mogelijk om controle te houden over de verkoop-en marketingactiviteiten, het managen van alle key accounts en nauw samen te werken met leveranciers. Doordat Synergy webbased is hebben medewerkers altijd, overal en met elk device toegang tot alle gegevens. Met Exact Synergy heeft elke afdeling de informatie voor handen om effectief te kunnen werken.

 

Al de klantgegevens in je broekzak door de CRM App

Alle klantgegevens in je broekzak door de CRM App

Met de Exact CRM App hebben gebruikers van Exact Synergy altijd alle klantgegevens in hun broekzak. In de Exact CRM App heb je toegang tot je eigen werkstroom, alle relaties, verkoopkansen en kalender. Zo ben je altijd in één swipe op de hoogte over de voortgang van projecten, openstaande verkoopkansen of mutaties bij een klant. Waar je ook bent, alle cruciale gegevens zijn altijd actueel en dichtbij.

Exact Online voor Uren & Facturen

Als urenfabriek wil je continue inzicht op de uren en kosten die medewerkers voor klanten en projecten maken. Met Exact Online Uren en Facturen beheer je de urenregistratie, facturatie, CRM en boekhouding in één centraal systeem. Dit stelt je in staat om op tijd te handelen en klanten nog beter te bedienen. Stuur de organisatie door altijd te weten waar je relaties mee bezig zijn.

Continue inzicht in de gehele urenfabriek van je onderneming

Profiteer van onze CRM expertise

Advies nodig over het onderhouden van klantrelaties en gegevens? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze CRM experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.