Financiële oplossingen

Boekhouden is boekhouden. Zo simpel is het. In de basis verandert daar niets aan. Qua software zijn het de details en de gebruikservaring die het verschil maken. De kern van onze financiële oplossing is daarom Exact Software, versterkt met bewezen oplossingen van onze partners. Met dit portfolio zorgen wij voor een vlekkeloze ervaring waarmee alle financiële uitdagingen worden overwonnen.

Exact voor Financiën

Exact voor Financiën

De financiële software van Exact ondersteunt het MKB, grotere ondernemingen en non-profit organisaties met een feilloze administratie. Door de volledige integratie van alle financiële processen optimaliseert Exact je efficiëntie én heb je alle informatie om de juiste strategische beslissingen te nemen. De gebruiksvriendelijke software Exact voor Financiën vermindert handmatig werk, garandeert accurate gegevens en zorgt voor operationele compliance en controle. Van budgettering en inkoopmanagement tot financiële projectadministratie met geïntegreerde analyses, en van internetbankieren tot digitale facturatie. Met Exact voor Financiën krijg je compleet financieel inzicht. 

ONTDEK EXACT VOOR FINANCIËN

 

Digitalisering inkomende facturen

Krijg grip op de verwerking van inkomende facturen met de slimme scan en herken software Scan Sys ImageCapture. ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact voor Financiën en geeft administrateurs een krachtige oplossing om alle inkomende facturen in een handomdraai te verwerken.

Ontdek Scan Sys

 

Digitaliseren inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Realtime rapportage met Sumatra rapportagesoftware

Realtime rapportage

Altijd inzicht in de belangrijkste financiële informatie binnen het bedrijf? Met Sumatra rapportage software heb je altijd realtime inzicht in de cruciale data. De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de balans of de winst- en verliesrekening, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra werkt daarnaast perfect samen met Exact Synergy en Exact Globe om het maximale rendement uit je financiële bedrijfssoftware te halen.

ONTDEK SUMATRA SOFTWARE