Exact voor Financiën

Met Exact voor Financiën worden je financiële processen volledig geïntegreerd met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy, deze software zorgt dat alle interacties binnen je organisatie in één centrale informatiebron terechtkomen. Dit geeft je het financiële overzicht om je organisatie te sturen.

Exact voor Financiën voor alle financiële processen binnen je organisatie

Exact Globe als de basis voor al de financiële processen

Financiële processen in Exact Globe

Met Exact Globe heb je inzicht in je gehele organisatie. Alle informatie is daarbij beschikbaar vanuit het grootboek. Organisaties met vestigingen verspreid over meerdere landen of rechtsgebieden kunnen dezelfde oplossing toepassen en zo consistente ondersteuning vanuit één systeem krijgen. Het grote aantal standaardrapportages biedt je realtime financiële informatie, waarbij dashboards je snel inzicht geven in je KPI’s.

  • Het pakket voor de financiële administratie
  • Inzicht en overzicht in alle financiële processen
  • Uitbreidingen voor project, logistiek en service management
  • Volledige integratie met Exact voor HRM, CRM en BPM

Download hier de brochure

Compleet financieel inzicht

 

Bedrijfsprocessen verbinden met Exact Synergy

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Verbind Exact Globe aan de software voor HRM, CRM en Projectmanagement om optimaal samen te werken. Met als resultaat transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk. Exact Synergy is een schaalbare web-based oplossing waarbij je direct toegang hebt tot alle bedrijfsprocessen.

  • Procesmanagement en automation, signaleringen en alerts
  • Volledig geïntegreerde documentmanagement en archivering
  • Projectmanagement en -administratie
  • Volledige integratie met Exact voor Financieel en ERP

Exact Synergy verbind de financiële processen aan de rest van de organisatie

Exact Online voor boekhouden is de ideale software voor iedere kleine onderneming met eigen administratie

Een financieel sterke onderneming door Exact Online

Als ondernemer heb je passie voor je vak. De boekhouding was dan ook niet het eerste waar je aan dacht toen je ging ondernemen. Exact Online helpt je om inzicht en controle te krijgen over de financiële resultaten van je bedrijf, met het gemak van softwaregebruik via internet. Je kunt snel werken en hebt daardoor meer tijd over om te focussen op ondernemen.

Profiteer van onze financiële expertise

Advies nodig over financiële software? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze financiële experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.