HRM & Salaris oplossingen

HRM & Salaris zijn twee verschillende werelden die toch met elkaar zijn verbonden. Exact Software ondersteunt zowel de salarisadministrateur als de HRM manager die samen de medewerker centraal willen zetten. Tijdig verlonen en door middel van HRM de medewerker laten excelleren in zijn of haar vak; nu voor iedere organisatie toegankelijk.

Exact voor HRM & Salaris

Exact voor HRM

Het personeel is het meest waardevolle bezit van je organisatie. Vandaar is het van belang om de HRM processen zo effectief en gemakkelijk mogelijk te maken voor zowel de HR manager als je personeel. Van verlofregistraties en declaraties tot ziekmeldingen; al deze administratieve werkzaamheden kosten onnodig veel tijd. Kies daarom voor efficiëntere operationele processen, dan houd je tijd over voor strategisch HRM en goede gesprekken met al je verschillende stakeholders. Met Exact voor HRM stroomlijn je de complete HR-cyclus: van salarisadministratie en personeelsplanning tot performance management. Betrek je de business direct en werk je overzichtelijk samen in één centraal HR-systeem.

Ontdek Exact voor HRM

Salarisadministratie in Exact Salaris Plus

Het runnen van een salarisadministratie is een secuur proces, waar veel tijd in gaat zitten om het foutloos te laten verlopen. Door Exact voor HRM te koppelen aan Exact Salaris Plus krijg je een volledig geïntegreerde payroll oplossing. Deze combinatie automatiseert al je processen van salarisadministratie en HRM in één centraal systeem. Met Exact Salaris Plus automatiseer je de loonadministratie en bespaar je tijd en geld. Geniet van de voordelen van Exact Salaris Plus:

  • Efficiënt werken in een snel, betrouwbaar en flexibel systeem
  • Ondersteuning van meer dan 150 CAO’s en de mogelijkheid om bedrijfseigen regelingen te onderhouden
  • Berekening van loonstrook is kwestie van seconden

Salarisadministratie in Exact Salaris Plus

Maak de HRM & Salaris oplossing compleet