Exact voor HRM

Voor elke organisatie is het cruciaal om de juiste mensen te binden en uit te laten groeien tot de motor die de organisatie draaiende houdt. Met Exact voor HRM is het mogelijk om medewerkers te onboarden, beoordelen, ontwikkelen en te sturen binnen de organisatie. Door Exact voor HRM heeft de HR manager altijd zicht op de mogelijkheden van het personeel en haalt de medewerker het meeste uit zijn of haar carrière. 

Exact voor HRM verbind de gehele organisatie

Download hier de brochure

Zijn jouw HRM en Salaris processen al gestroomlijnd?

 

Efficiënte HR processen door Exact Synergy

Efficiënte HR processen door Exact Synergy

Zou het niet mooi zijn als HR medewerkers minder tijd nodig hebben voor administratieve HR processen? Met Exact Synergy betrek je de medewerkers in de administratie van hun eigen HR processen. Van verlofaanvragen naar inzicht in salarisslips tot het inzien van je eigen personeelsdossier, het is allemaal simpel uit te voeren in Exact Synergy. Door de uitgebreide workflow functionaliteiten komen de aanvragen gelijk terecht bij de juiste collega. Zo heeft de HR medewerker altijd volledige controle over de HR processen, terwijl het personeel precies weet waar ze aan toe zijn.

Regel zelf HR zaken in de Exact Self Service App

Met de Exact Self Service App heb je altijd je HR gegevens in je broekzak. Snel verlof aanvragen of je salarisslips bekijken? Door de Exact Self Service App heb je altijd inzicht in HR gegevens en is het ook mogelijk om zelf HR zaken te regelen. In de app is het mogelijk om:

  • Verlof aan te vragen
  • Ziek te melden
  • Je volledige HR dossier in te zien
  • Al je collega's te vinden

Regel zelf HR zaken in de Exact Self Service App

Profiteer van onze HRM expertise

Advies nodig om medewerkers te laten excelleren in hun vak ? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze HR-experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.