Logistieke oplossingen

Logistieke oplossingen vragen om standaard software met flexibiliteit. Met Exact Software zorgen wij voor de juiste standaard van processen. Het resulteert in een hogere snelheid van handelen, minder fouten en een hogere marge. De kunst is om de oplossing mee te laten groeien met je organisatie. Onze partners ondersteunen hierin en zorgen voor een oplossing die aansluit op je situatie. Zo halen we samen het maximale resultaat.

Alle logistieke processen altijd up-to-date met Exact voor Logistiek

Exact voor Logistiek

Voor logistiek medewerkers is actuele informatie de sleutel tot succes. Op basis van juiste en tijdige informatie kan je de logistiek binnen de organisatie ontwikkelen en optimaliseren. Met Exact voor Logistiek sluiten de inkoop, verkoop, voorraad, magazijnbeheer en distributie perfect op elkaar aan. Door al de bedrijfsprocessen te centraliseren in één systeem heeft iedereen toegang tot dezelfde informatie. Zo stel je de gehele organisatie in staat om efficiënter te werken en gezonde marges te realiseren. Met Exact voor Logistiek krijg je compleet inzicht in je logistiek.

Ontdek Exact voor Logistiek

Electronic Data Interchange - Gateway

Electronic data interchange (EDI) is de standaard bij het elektronisch uitwisselen van bedrijfsdocumenten zoals orders, facturen en pakbonnen binnen een ketensamenwerking. De EDI Gateway zorgt dat alle voorraadberichten, orders, pakbonnen, productgegevens en facturen elektronisch kunnen worden uitgewisseld. Door deze EDI berichten worden de wachttijden bij distributiecentra verlaagt, de artikelen papierloos geregistreerd en alle ontvangsten efficiënter afgehandeld. Door deze software te combineren met Exact voor Logistiek maak je de oplossing nóg krachtiger.

Ontdek Optimizers

Optimizers EDI-Gateway, de standaard voor het elektronisch uitwisselen van documenten

Optimaliseer alle magazijnprocessen met Exact voor WMS

Optimaliseer alle magazijnprocessen

Het voeren van een optimale voorraadbeheer is een kunst op zich, want je kan al snel te veel óf te weinig voorraad op de plank hebben liggen. Met een Exact Warehouse Management Systeem (WMS) vind je de perfecte balans. Door WMS automatiseer je je gehele voorraadbeheer en heb je altijd inzicht in realtime informatie over voorraden, levertijd en efficiëntie. 

Ontdek Exact WMS

Maak de logistieke oplossing compleet