Exact voor Logistiek

Met Exact voor Logistiek worden je financiële, logistieke en administratieve processen volledig geïntegreerd met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy, deze software zorgt dat alle interacties binnen je organisatie in één centrale informatiebron terechtkomen. Dit geeft je het overzicht om je organisatie te sturen.

Verbind je financiële, logistieke en administratieve processen met Exact voor Groothandel

Download hier de brochure

Zijn jouw logistieke processen al optimaal?

 

Exact Globe als de basis voor al de financiële processen

Koppel financiën aan de logistieke processen met Exact Globe

Elke logistieke organisatie wil continue inzicht in al haar processen om op elk moment te kunnen sturen. Met Exact Globe als spil in het web tussen artikel-, voorraad- en prijsbeheer, projecten, inkoop en verkoop ben je altijd in control.

  • Altijd inzicht in je gehele voorraad
  • Beheer je artikelen, voorraad en prijzen vanuit één centraal systeem
  • Optimaal salesproces door automatisering van offertes, verkooporders en facturen
  • Verbeter de klanttevredenheid door het stroomlijnen van het Service Management proces

Werk makkelijker samen door Exact Synergy

Met Exact Synergy bereik je een optimale samenwerking tussen alle afdelingen binnen je onderneming. Verbind aan de software voor HRM, CRM en Projectmanagement om optimaal samen te werken. Met als resultaat transparantie, kortere communicatielijnen, snellere reacties, meer flexibiliteit en echt teamwerk. Exact Synergy is een schaalbare web-based oplossing waarbij je direct toegang hebt tot alle bedrijfsprocessen.

  • Procesmanagement en automation, signaleringen en alerts
  • Volledig geïntegreerde documentmanagement en archivering
  • Projectmanagement en -administratie
  • Volledige integratie met Exact voor Financieel en ERP

Werk makkelijker samen door Exact Synergy

Ideaal ondernemen met Exact Online Handel

Ideaal ondernemen met Exact Online Handel

Verbind je order-, relatie- en voorraadbeheer met de boekhouding en ervaar de kracht van Exact Online voor Handel. Met Exact Online Handel beheer je het gehele logistieke proces online, van inkoop en voorraadbeheer, tot verkoop en relatiebeheer. Exact Online Handel creëert rust, want al je administratieve, logistieke en financiële processen worden in één centraal systeem verwerkt. Hierbij is de financiële administratie de solide basis die naadloos aansluit op je logistieke processen. In de dynamische logistieke wereld, helpt Exact Online Handel je om voortdurend scherp te blijven, efficiënt te opereren, marges te bewaken en je klanten optimaal te bedienen.

Profiteer van onze logistieke expertise

Advies nodig over je logistieke processen? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze logistieke experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.