Projectmanagement oplossingen

Projecten opleveren betekent doen wat je belooft. Als projectleider moeten afspraken worden nagekomen bij verschillende belanghebbenden, zowel intern als extern. De software van Exact helpt hierbij. Activiteiten zorgvuldig plannen bij collega's, klanten op de hoogte stellen, gebruiksvriendelijk tijdschrijven via de app en uiteindelijk de facturatie. Alles compleet geïntegreerd met de financiële administratie. Dat is compleet en bovenal: zonder verrassingen.

Exact voor Projectmanagement

Exact voor Projectmanagement

De ERP software van Exact ondersteunt de zakelijke dienstverlener om zo veel mogelijk tijd te kunnen besteden aan haar kerntaken. De software automatiseert zowel de projectadministratie- als management om jou te laten focussen op wat echt belangrijk is: tevreden klanten. Exact voor Projectmanagement helpt projecten te verkopen, calculeren en budgetteren. Correcte onkosten- en urenregistratie doe je daarnaast makkelijk online. Dankzij de integratie verstuur je in een handomdraai kloppende facturen. Dat zorgt weer voor sneller betalende klanten en hogere marges. Door het automatiseren van deze processen bespaar je waardevolle tijd, die je kunt besteden aan je klanten.

ONTDEK EXACT VOOR PROJECTMANAGEMENT

Overzichtelijk plannen en factureren

Urenregistratie en facturatie wil je het liefst zo efficiënt en foutloos mogelijk uitvoeren, terwijl bedrijfsprocessen steeds verder geautomatiseerd worden. Met de complete software Qics Milestones is de planning, urenregistratie en facturatie geheel in de Cloud te regelen. Dit zorgt continu voor inzicht in de projectvoortgang van planning tot facturatie. Daarnaast sluit deze oplossing aan op Exact voor Projectmanagement om de oplossing nóg krachtiger te maken.

Ontdek Qics Milestones

Overzichtelijk plannen en factureren met Qics Milestones

Realtime rapportage met de rapportagesoftware van Sumatra

Realtime rapportage

Altijd inzicht in cruciale informatie over de voortgang van projecten binnen je bedrijf? Met Sumatra rapportage software heb je altijd realtime inzicht in al je data. De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de bezettingsgraad en declarabiliteit van je medewerkers of projecten, maar geeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra werkt daarnaast perfect samen met Exact voor Projectmanagement om altijd inzicht te hebben in al je projecten.

Ontdek Sumatra Software

Maak de projectmanagement oplossing compleet