Exact voor Projectmanagement

Met Exact voor Projectmanagement worden je financiële- en administratieve processen volledig geïntegreerd met de primaire bedrijfsprocessen. De motor voor deze oplossing is de combinatie tussen Exact Globe en Exact Synergy, deze software zorgt dat alle interacties binnen je organisatie in één centrale informatiebron terechtkomen. Dit geeft je het realtime inzicht in projecten en uren om je organisatie te sturen.

Met Exact voor Projectmanagement worden je financiële- en administratieve processen volledig geïntegreerd met de primaire bedrijfsprocessen

Download hier de brochure

Heb jij al grip op je volledige projectorganisatie?

 

Grip op budgetten en facturen in Exact Globe

Grip op budgetten en facturen in Exact Globe

Je wil altijd weten hoe je bedrijf er financieel voor staat. Hoeveel budget is er beschikbaar, welke facturen staan nog open en hoeveel uren zijn nog declarabel? Door je financiële processen in Exact Globe te verwerken is je urenregistratie altijd op orde, maak je snel feilloze facturen en heb je altijd inzicht op de lopende processen. Zo zijn al de financiële processen altijd geïntegreerd met de primaire processen binnen de organisatie.

Zicht op projectinformatie in Exact Synergy

Je wilt altijd een constante stroom aan werk om je medewerkers bezig te houden. Het verdelen van capaciteit, budgetten en projecten is vaak een uitdaging. In Exact Synergy is het mogelijk om altijd zicht te houden op de projectinformatie van start tot oplevering. Dit geeft je de mogelijkheid om projecten en medewerkers te sturen om zo efficiënt mogelijk te zijn. Met uitgebreide workflow functionaliteiten, projecten op maat en alle klantinformatie altijd beschikbaar is Exact Synergy de perfecte oplossing voor elke projectorganisatie. Alles om uiteindelijk het beste resultaat te krijgen.

Zicht op projectinformatie in Exact Synergy

Beheer uren & facturen in de urenfabriek met Exact Online

Beheer uren & facturen in de urenfabriek met Exact Online

In de urenfabriek wil je continue inzicht in al je projecten. Met Exact Online Uren en Facturen beheer je de urenregistratie, facturatie, CRM en boekhouding in één centraal systeem in de Cloud. Met verschillende maandabonnementen is Exact Online perfect voor de ondernemer die flexibel wil werken. Dit stelt je in staat om per maand te switchen en altijd de beste oplossing voor jouw bedrijf te kiezen.

Profiteer van onze projecten & uren expertise

Advies nodig over projectmanagement software? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze projecten & uren experts in contact te komen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.