Kassa automatisering van DigiAccess met POS-MMX

Kassa automatisering met POS-MMX

Automatiseer je kassasysteem door de kassa te integreren met POS-MMX via ELIS en Exact Globe. Met de kassaoplossing POS-MMX kan je de kassa volledige integreren met de backoffice in Exact Globe.

Of je nu werkt met een uitgebreid artikelassortiment, barcode scanning of een beperkt artikelassortiment waarbij het werken met Touch screen functionaliteit de voorkeur heeft, E-POS MMX ondersteunt het. Een geleidelijke groei van “groepskassa” naar 100% barcode gestuurd wordt optimaal ondersteund door DigiAccess.

Reken af met tijdsverlies

POS MMX kent diverse retailspecifieke uitbreidingsmogelijkheden. Zodat je zelf bepaalt hoe klanten bediend worden en welke informatie je uit het systeem haalt om klantgerichter te werken. Of je nu met één of meerdere kassa’s wil werken, de DigiAccess POS MMX software biedt een compleet en snel kassasysteem. Groei door met de Webshop koppeling, dat aansluit op het Clicks & Bricks concept. Klanten kunnen bestellen op de website en de goederen ophalen en afrekenen in de winkel. Genoeg mogelijkheden om kassa-automatisering in te zetten voor jouw organisatie.

Reken af met tijdverlies door te koppelen aan DigiAccess

Integreer je kassasysteem met je backoffice via DigiAccess

Integreer je kassasysteem

Door de kassasystemen te automatiseren met POS-MMX geniet je van de volgende voordelen:

Vrijwel alle in de Retail gebruikelijke prijsafspraken en acties eenvoudig aan te maken;

  • Analyseer bestedingsgedrag door het klantenkaart systeem;
  • Zelf printen van schap-kaarten, artikeletiketten met barcode en promotiemateriaal;
  • Voorraadbeheer met seizoenprofiel per artikel(groep);
  • Lokale kassa om door te werken tijdens serverconnectie onderbreking;
  • Kassamanagement met o.a. vereenvoudigde kassa opmaak, kassa monitoring, omzetstatistieken per uur van de dag, dag van de week.

Krachtig in combinatie met