Maak Exact Synergy nóg krachtiger met Eddon Software

Bouwstenen op Exact Synergy

Organisaties gebruiken vaak de standaard functionaliteiten van Exact Synergy zonder de volledige potentie te benutten. Met standaard bouwstenen zorgt Eddon voor krachtige add-ons op Exact Synergy, zodat je nog meer waarde uit Exact Synergy kunt halen.

De standaard bouwstenen van Eddon zijn pasklare, volledig te integreren en snel geïmplementeerde add-ons die een perfecte aanvulling zijn op jouw Exact Synergy omgeving. Via de verschillende bouwstenen worden functionaliteiten toegevoegd die niet standaard in Exact Synergy zijn opgenomen en gaat Eddon verder waar Exact ophoudt.

Bouw entiteiten met de Solution Builder

Met de Solution Builder richt je gemakkelijk de Exact Synergy oplossing in zodat deze op maat is voor jouw bedrijf. Door de Solution Builder kun je onbeperkt entiteiten toevoegen, de inrichting aanpassen en zorgen dat de oplossing aan al de eisen voldoet. Via de Solution Builder richt je Exact Synergy flexibel in en is het op maat zonder dat je maatwerk nodig hebt.

  • Onbeperkt entiteiten toevoegen en definiëren
  • Wijzig zelf de inrichting van alle velden, knoppen en tabbladen

Bouw entiteiten op Exact Synergy met de Solution Builder van Eddon

Stel triggers in om Exact Synergy verder te automatiseren met de Trigger and Validation Manager van Eddon

Automatiseer via de Trigger and Validation manager

Met de Trigger and Validation Manager (TVM) voer je extra controles en validaties uit op al de gegevens in Exact Synergy. Met ingestelde triggers kunnen diverse acties gevalideerd worden die op het moment zelf plaats zullen vinden. Medewerkers krijgen op het juiste moment de juiste meldingen en zo zijn zij altijd op de hoogte van alle acties binnen het bedrijf.

  • Het automatisch aanmaken, wijzigen of verwijderen van entiteiten of specifieke velden
  • Het geven van specifieke meldingen aan de eindgebruikers

Haal meer waarde uit Exact Synergy

Klaar om meer waarde uit Exact Synergy te halen? Naast de Solution Builder en Trigger and Validation manager biedt Eddon de volgende bouwstenen:

  • Word Merge Add-on: maak direct Microsoft Word documenten aan vanuit relaties, verzoeken, medewerkers en projecten op basis van een eigen template met velden uit Exact Synergy;
  • Contactmanager: beheer al de contactgegevens van relaties binnen Exact Synergy, al de gegevens worden centraal opgeslagen en kunnen aan meerdere relaties worden gekoppeld;
  • Marketing Add-on: verrijk de contactgegevens in Exact Synergy met waardevolle informatie van je relaties om bijvoorbeeld klantprofielen of interessegebieden vast te leggen

Haal meer waarde uit Exact Synergy met de bouwstenen van Eddon software

Krachtig in combinatie met