Integreer data uit je ERP in PDF documenten

Dagelijks versturen en ontvangen we steeds vaker digitale documenten in het PDF-formaat (Portable Document Format). Het gebruik van PDF-documenten is relatief eenvoudig, documenten kunnen op vrijwel ieder systeem bekeken worden zonder extra software te installeren. Wil je PDF bewerken, beveiligen of bijvoorbeeld verschillende documenten samenvoegen of extra pagina's toevoegen zonder extra software te downloaden? Met de Orbis PDF Tool kan je PDF documenten beveiligen, samenvoegen, en achtergronden of watermerken toevoegen. Daarnaast is het ook mogelijk om PDF documenten uit te lezen en te verwerken in je ERP-systeem.

Automatiseer taken met PDF documenten door de Orbis PDF-Tool te koppelen aan je bedrijfssoftware

Herkenbare en veilige PDF's

Zorg voor herkenbaarheid

Verwerk je eigen huisstijl of briefpapier in facturen en offertes verwerken om herkenbare documenten te sturen. Daarnaast kan je ook een kopiefactuur voorzien van het watermerk "Kopie". De Orbis PDF Tool zorgt dat deze huisstijl automatisch in de PDF wordt ingeladen. 

Beveilig documenten

Beveilig documenten met een wachtwoord. Geef aan of een PDF bewerkt en/of geprint mag worden. Voeg tevens een digitale handtekening toe om vervalsing te voorkomen.

Samenvoegen en intern verwerken

Documenten automatisch samenvoegen

Algemene voorwaarden koppelen, een advertentie toevoegen, het kan allemaal. De PDF-tool kan bestaande documenten eenvoudig samenvoegen met bijvoorbeeld een factuur of een offerte.

Verwerken in het ERP-systeem

Verwerk gegevens automatisch in Exact Software om onnodige handelingen te elimineren. Door facturen automatisch aan de juiste boeking of relatie te koppelen, is handmatig verwerken verleden tijd.

Werk samen door taken te automatiseren met de Orbis PDF-Tool

Koppel barcodes aan PDF documenten om het gehele logistieke proces met orders, retouren of facturen te versnellen

Barcodes toevoegen

Door een barcode aan een PDF-formulier te koppelen wordt deze automatisch in het printwerk meegenomen. Voeg bijvoorbeeld een ordernummer als barcode toe aan een retourformulier om het retourproces te versnellen. Met de tool is het mogelijk om 1D (48 karakters) & 2D (7000 karakters) toe te voegen om in één code bijvoorbeeld een naam, artikelnummer, website, afzender en meer toe te voegen aan de PDF.

Haal meer uit je PDF's

PDF's koppelen aan je Exact Software? Vul onderstaande formulier in om contact met ons op te nemen.

Wil je weten wat we met jouw gegevens uit dit formulier doen? Lees dan onze privacyverklaring.