Volledige controle over je uitgaven met ProActive

Volledige controle over alle uitgaven

Financiële data moet actueel en correct zijn. De gegevens haal je uit Exact, maar hoe komen ze erin? Voor finance professionals is het leed dat administratieve rompslomp heet een doorn in het oog. Gelukkig maakt de hedendaagse technologie veel handmatige handelingen overbodig en zijn er systemen zoals de ProActive Spend Cloud die de administratie automatiseren.

De ProActive SpendCloud helpt je bij het automatiseren van de factuurverwerking, inkooporders, contractmanagement, betaalpasbeheer, onkostendeclaraties en workflowmanagement. Alle financiële processen zijn zo gereed om in Exact Software verder uitgevoerd te worden. Door de SpendCloud te gebruiken krijg je alle data actueel in Exact Software.

Actuele data met gemak in Exact Software

In de Spend Cloud doe je moeiteloos al het voorwerk, zodat de informatie die in Exact verschijnt actueel en correct is. Automatische factuurverwerking, inkoop volgens jouw inkoopstrategie, contractmanagement en de verantwoording van declaraties en uitgaven met de zakelijke betaalpas. Door de koppeling met Exact is de informatie-uitwisseling met de Spend Cloud in een paar klikken geregeld.

Actuele data met gemak in Exact Software door de ProActive SpendCloud

Geniet van de voordelen van één ProActive SpendCloud voor al je uitgaven

De voordelen van één SpendCloud

Klaar om volledige controle te krijgen over alle uitgaven? Geniet van de volgende voordelen met de ProActive SpendCloud:

  • Zicht op alle zakelijke uitgaven in één systeem
  • Verregaande automatisering van administratieve handelingen
  • Implementatie aangepast op de werkwijze van uw organisatie

Krachtig in combinatie met