Maak onvoorstelbare ontdekkingen in je data met Qlik Sense

Onvoorstelbare ontdekkingen in je data

De hoeveelheid gestructureerde en ongestructureerde data neemt met de dag toe. Om uit deze enorme hoeveelheid aan data overzicht te houden en overwogen beslissingen te kunnen nemen, is business intelligence en big data steeds belangrijker.

Met de software van Qlik Sense heb je altijd inzicht in de belangrijkste gegevens en maak je analyses op maat. Aan de hand van overzichtelijke visualisaties, rapportages en dashboards kan je de belangrijkste vragen binnen je bedrijf gemakkelijk beantwoorden. Deze intelligente software sluit naadloos aan op de informatiebehoefte van zowel de manager als medewerker en maakt al je data op maat.

Rapporteren vs. Analyseren

In de huidige eeuw van digitalisering verzamelen organisaties data over allerlei bedrijfsprocessen. De huidige orderwaarde of het uitstroom-percentage, alle data geeft inzicht. Met Qlik Sense wordt het mogelijk om al deze data te combineren en je belangrijkste KPI's te meten en te vergelijken. Daarnaast kan Qlik ook externe data koppelen; zo kan je bijvoorbeeld seizoensinvloeden of conjunctuur koppelen aan je bedrijfsresultaat om op maat te analyseren. Daarnaast integreer je gemakkelijk gegevensbronnen als Exact aan Qlik voor een volledig informatieoverzicht.

Rapporteer en analyseer uit meerdere databronnen met Qlik Sense

Inzicht in al de data uit al je databronnen met Qlik Sense

Overtuig jezelf met Seeing is believing

Meer inzicht in al je relaties? Ontdekken waar je kunt besparen? Kansen signaleren? Daag ons uit met een ’Seeing Is Believing’-event en ontdek welke waarde een implementatie van Qlik Sense toevoegt aan je organisatie. In 3 dagen richten wij het pakket op maat in binnen een afgestemde scope. Daarna krijg je de mogelijkheid om Qlik Sense 10 dagen lang te verkennen met je eigen data, op je eigen locatie. Zo maak je het mogelijk om ontdekkingen te doen in data en te kijken of Qlik Sense je organisatie verder kan helpen. Biedt Qlik Sense toch niet wat je had verwacht? Dan hoeft je niet tot aanschaf over te gaan.

Krachtig in combinatie met