Digitaliseren Inkomende facturen

Organisaties zijn onnodig veel tijd kwijt aan het afhandelen en verwerken van facturen. Ze verliezen zo de grip op de interne documentenstroom. Hoog tijd om de verwerking van facturen te digitaliseren met ImageCapture.

ImageCapture is de slimme scan en herken software van Scan Sys. ImageCapture scant alle inkomende digitale en papieren facturen, herkent direct de factuurgegevens en boekt de factuur vervolgens automatisch in de juiste administratie. Deze intelligente software sluit naadloos aan op Exact Globe en geeft administrateurs een krachtige oplossing om gemakkelijk en snel alle facturen digitaal te verwerken.

Digitaliseer inkomende facturen met Scan Sys ImageCapture

Download hier de brochure

Verwerk jij inkoopfacturen al digitaal?

 

Log in vanaf elke locatie om facturen te verwerken in Scan Sys ImageCapture

Factuurverwerking met ImageCapture

Nadat de papieren inkoopfacturen zijn gescand of digitale inkoopfacturen zijn ingelezen, leidt ImageCapture ze stap voor stap door het boekingsproces. Met geavanceerde herkenningstechnologie worden factuurgegevens direct ingelezen. De belangrijkste kenmerken zoals afzender, ordernummer, bedrag en datum worden automatisch herkend. Deze worden gekoppeld aan de stamgegevens uit de financiële applicatie, zodat een boekingsvoorstel kan worden aangemaakt. Inkooporder gerelateerde inkoopfacturen worden automatisch gekoppeld aan openstaande bestelopdrachten en de factuur kan worden gefiatteerd. 

Verwerk facturen in een handomdraai

Klaar om de facturenstroom te automatiseren en digitaliseren? Verwerk facturen in een handomdraai en geniet van de voordelen.

  • Drastische versnelling van de factuurverwerking
  • Volledige integratie met de financiële applicatie Exact Globe
  • Ongelimiteerd aantal administraties en documenten
  • Nooit meer fouten door handmatig boeken
  • Koppeling met workflow in Exact Synergy

Verwerk facturen in een handomdraai door het overzichtelijke proces met Scan Sys ImageCapture

Krachtig in combinatie met