IJzersterke e-mail marketing software

Van de Nederlanders geeft 66% er de voorkeur aan om commerciële informatie te ontvangen via e-mail. Hoog tijd om klanten, prospect en relaties op een persoonlijke manier te benaderen met e-mail marketing. De e-mail marketing software van Spotler helpt marketeers verder om e-mail marketing effectief in te zetten voor hun organisatie.

Spotler biedt verschillende opties om e-mails professioneel op te maken en te verzenden via haar eigen e-mail marketing software. In Spotler wordt de e-mail opgebouwd via verschillende modules met elk een eigen functie en toegevoegde waarde. Alle modules samen geven je de mogelijkheid om e-mails te automatiseren en in te zetten voor al je communicatie.

IJzersterke e-mailmarketing automation met Spotler e-mailmarketing

Download hier het kennisdocument

Combineer jij al de werelden van e-mailmarketing en CRM?

 

Creëer maximale impact met e-mail marketing van Spotler

Maximale impact met e-mail marketing

De kracht van Spotler is het gemak waarmee e-mails, landingspagina's en formulieren via drag & drop functionaliteiten opgemaakt kunnen worden. Daarnaast geeft de software de mogelijkheid om campagnes en e-mail marketing automation in te zetten waarmee e-mails automatisch verstuurd worden. De mogelijkheden binnen Spotler zijn eindeloos, de software biedt de volgende mogelijkheden:

  • Nieuwsbrieven, landingspagina's en webformulieren opmaken en uitsturen
  • Pop-ups instellen voor het verzamelen van e-mailadressen
  • Lijstbeheer van al je contacten en doelgroepen
  • Rapportages inzien van al de verzonden e-mails en campagnes

Connect met Exact Synergy

De Spotler connector zorgt dat contactgegevens tussen Exact Synergy en Spotler worden uitgewisseld. De contactgegevens binnen zowel Exact Synergy als Spotler zijn op deze manier altijd actueel en kunnen real-time worden aangepast. Als er bijvoorbeeld een foutief e-mailadres in Exact Synergy staat, wordt dit na het versturen van een e-mail via Spotler als bounce gezien. Deze bounce wordt vervolgens automatisch in Exact Synergy aangemaakt en opgevolgd met een taak of verzoek. De hieraan gekoppelde accountmanager krijgt het verzoek om de gegevens te controleren en kan gelijk actie ondernemen door de juiste gegevens aan te leveren. Dit zorgt ervoor dat de database altijd schoon is en je altijd het maximale uit je klantenbestand kunt halen

Koppel Spotler aan Exact Synergy CRM om data moeiteloos uit te wisselen en synchroniseren

Profiteer van krachtige e-mail marketing software van Spotler

Profiteer van krachtige e-mail marketing software

Klaar om e-mail marketing een prominente plaats in je organisatie te geven? Met de e-mail marketing software van Spotler geniet je van de volgende voordelen:

  • Gemakkelijk e-mails, landingspagina's en formulieren aanmaken met behulp van drag & drop
  • Functionaliteiten als A/B-splittesten en rapportages om continu te verbeteren
  • Geautomatiseerde campagnes aanmaken
  • Koppelen aan Exact Synergy

Krachtig in combinatie met