Realtime rapportage software

In dit digitale tijdperk is data van cruciaal belang om de juiste keuzes te maken. Wil je altijd inzicht in de belangrijkste informatie binnen het bedrijf? Met de slimme rapportage software van Sumatra heb je altijd realtime inzicht in al de cruciale data.

De rapportage software van Sumatra creëert overzichten in de vorm van verschillende dashboards. Deze dashboards geven in één oogopslag inzicht in standaardoverzichten als de balans of de winst- en verliesrekening, maar heeft ook de mogelijkheid om zelf overzichten samen te stellen die cruciaal zijn voor jouw organisatie. Sumatra biedt een kant- en klare rapportageoplossing om managers en medewerkers te voorzien van de informatie die zij nodig hebben.

Real-time inzicht in data door slimme Sumatra rapportage software

Download hier de brochure

Heb jij al realtime inzicht in jouw stuurinformatie?

 

Met Sumatra Software maak je rapportages op maat in dark of light modus

Rapporteren op maat

Met behulp van Sumatra maak je dashboards en overzichten die interactief gebruikt worden. Moeiteloos kan een manager vanuit een totaaloverzicht details analyseren en gegevens uit de database van Exact raadplegen. De interactieve rapportage software van Sumatra maakt het eenvoudig om direct te rapporteren in de gewenste groepen, de voor jou belangrijkste eigenschappen te selecteren en deze informatie te bundelen in één overzicht. Met slimme rapportages zijn medewerkers altijd op de hoogte en kunnen zij snel de juiste keuzes maken.

Creëer inzicht door overzicht

Ben je klaar om data op de juiste manier in te zetten binnen jouw organisatie? Met de rapportagesoftware van Sumatra geniet je van de volgende voordelen:

  • Complete informatie inclusief verklarende details en documenten
  • Sturen o.b.v. actuele cijfers
  • Interactieve dashboards
  • Overal en altijd beschikbaar
  • Geen Data Warehouse nodig
  • Beter geïnformeerde medewerkers

Met Sumatra Software creëer je inzicht door overzicht met bijvoorbeeld persoonlijke KPI dashboards

Krachtig in combinatie met