Vernieuwingen in de Exact Spring ’18 Release

Vanaf heden zal Exact haar product updates uitbrengen in de vorm van releases per seizoen. De eerste editie, de Exact Spring ’18 Release, staat vol met innovaties en ontwikkelingen in de software van Exact. 


Exact Spring ’18 Release

In deze editie leest u meer over de aanpassingen in Exact producten voor de aankomende AVG, verbeteringen in Social Collaboration en vernieuwingen in Exact Globe & Exact Synergy.

Exact software & de AVG

De nieuwe Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) privacywetgeving heeft ervoor gezorgd dat de producten van Exact aangepast zijn om aan deze wetgeving te voldoen. Met onder andere twee-factor-authenticatie in Exact Online en andere mogelijkheden om persoonsgegevens verder te beveiligen. Lees hier meer over de GDPR bij Exact en hier meer over de AVG bij ComputerPlan >>


Verbeteringen in Social Collaboration

Social Collaboration binnen Exact Synergy stelt u in staat om eenvoudiger samen te werken. Binnen Exact Synergy (versie 260)  heeft u nu een eigen social tijdlijn, notificaties & verschillende workspaces om in contact te komen met uw collega’s. Bekijk het factsheet om alles te lezen over de mogelijkheden met Social Collaboration.


Vernieuwingen in Exact Globe & Exact Synergy

Binnen Exact Globe & Exact Synergy worden continu kleine vernieuwingen toegevoegd om de software nóg beter te maken. Al deze vernieuwingen zijn terug te vinden in de Release notes van Exact Globe 415 én Exact Synergy 260.

Release notes Globe 415 Release notes Synergy 260

Let op: als u nadenkt over het updaten van uw Exact Globe of Exact Synergy versie(s), vraag dan altijd eerst aan uw accountmanager of onze Supportafdeling naar de mogelijkheden!


Dit zijn slecht enkele ontwikkelingen uit de Exact Spring ’18 Release, u kunt alle innovaties en ontwikkelingen in de software terugvinden op deze pagina.