Zet je bezoekers in de spotlights

In de Cultuur en Recreatie heb je te maken met hoge verwachtingen van bezoekers, terwijl de concurrentie blijft groeien. Om een plekje in het hart van je bezoekers te winnen is het cruciaal om hen de beste ervaring te bieden. Door achterliggende bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan te laten sluiten met krachtige bedrijfssoftware, kan je altijd de bezoekers op één zetten.

In de wereld van de Cultuur en Recreatie strijden verschillende partijen voor de aandacht van de (potentiële) bezoeker. Deze strijd zorgt ervoor dat originaliteit en innovatie noodzakelijk is om succesvol te zijn. Loyaliteit is ver te zoeken en bezoekers laten hun keuze van het minste of geringste afhangen, aan jou de taak om alles perfect op orde te hebben. Met de software van Exact weet je precies wat er speelt, zowel binnen als buiten je organisatie. Met de bedrijfssoftware van Exact als ster van de show creëer je efficiënte bedrijfsprocessen en ben je altijd in control.

Profiteer van onze Exact Software expertise in Cultuur en Recreatie

Profiteer van onze expertise in Cultuur en Recreatie

ComputerPlan is al meer dan 35 jaar actief in de culturele en recreatieve sector en helpt verschillende musea, sportverenigingen en dagrecreatie om hun ambities op het gebied van automatisering te verwezenlijken. Gezamenlijk streven we naar de optimale ervaring voor de bezoeker door het centraliseren van de urenregistratie, HRM, facturatie, relatiebeheer en boekhouding in één systeem. We maken de oplossing compleet door externe data zoals seizoensinvloeden en weersvoorspelling te koppelen aan de bedrijfssoftware.

Excelleer in Cultuur & Recreatie

computerplan-1

Onze aanpak

Onze software is niet uniek, onze aanpak wel

Een succesvolle introductie van Exact software en ICT oplossingen valt of staat met de juiste aanpak. Wij vertellen onze relaties al meer dan 35 jaar wat ze mogen verwachten en implementeren dit op de juiste manier. 

eact-oplossing-klein-0

Exact Software

Complete bedrijfssoftware

Exact Software is de basis voor financieel, logistiek, projectmanagement, CRM, HRM en servicemanagement processen. Combineer met waardevolle uitbreidingen voor complete bedrijfssoftware.

computerplan-referent-duinrell-rick-de-kikker

Referentverhaal Duinrell

Hoe Duinrell real-time informatie uit Exact haalt

Door Sumatra Software aan de financiële administratie in Exact Software te koppelen krijgt Duinrell met één druk op de knop het meest recente overzicht van haar financiële data.

Profiteer van onze ervaring in Cultuur en Recreatie

Advies nodig over Exact Software voor Cultuur en Recreatie? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.