Overwin de strijd in de keten

Als groothandelaar wil je continue van waarde zijn voor zowel klanten als leveranciers, terwijl hun verwachtingen elke dag groeien. Voor groothandelaren is het cruciaal om bedrijfsprocessen naadloos op elkaar aan te laten sluiten en te voldoen aan de hedendaagse verwachtingen in de vorm van snelheid en digitalisering.

In de wereld van groothandel strijden verschillende partijen voor macht in de keten, van concurrerende groothandels tot klanten en leveranciers die de groothandel proberen uit te schakelen. Deze strijd zorgt voor druk op marges en prijzen. Om deze strijd te overleven moeten groothandelaren zich onderscheiden door efficiënter te werken en structureel gezonde marges te realiseren. Door de voorraadbeheer, warehouse management, logistieke en financiële processen te beheren in de software van Exact blijf je altijd een stap voor op de concurrentie.

Profiteer van onze groothandel expertise met Exact Software

Profiteer van onze groothandel expertise

ComputerPlan is al meer dan 35 jaar actief in de groothandel branche en helpt groothandelaren structureel om hun doelstellingen te bereiken. Gezamenlijk streven we naar de optimalisatie van bedrijfsprocessen, verregaande ketenintegratie en voorsprong op de concurrentie. Dit doen wij door bedrijfssoftware in te zetten die groothandelaren in staat stelt om door te groeien tot organisaties die continue waarde leveren voor zowel klanten als leveranciers. 

Plan een afspraak in

Profiteer van onze expertise in de Groothandel

Advies nodig over software voor de Groothandel sector? Onze experts denken graag met je mee. Vul onderstaand formulier in om met één van onze experts in contact te komen.